The Juvenile of the CD Dénia redt de categorie bij het winnen van de Torre Levante (0-1)

Mei 20 van 2019 - 09: 08

Het jeugdteam van CD Dénia bewaar de categorie door te winnen in Orriols voor de Levante-toren door 0 naar 1. Nogmaals, de jongens die Fredu runnen hebben aangetoond dat als het slechter gaat, ze weten hoe ze moeten overleven. Zijn geest van overwinnen ontstond opnieuw in de hoofdstad van de Turia om het gestelde doel te bereiken, dat niemand minder was dan het behoud van de status van Nationale Liga.

Tijdens de wedstrijd waren er momenten van grote spanning, want ondanks goed te spelen, slaagde het Dianense-team er niet in de kansen die ze creëerden te materialiseren. Dit endemische kwaad heeft dit team het hele seizoen vervolgd. Hun resultaten waren niet consistent met hun spel, vooral niet in de periode waarin Fredu met hen samenwerkte.

In València waren dingen gebonden, terwijl in de vete van Elche de CD Steel al vroeg een voordeel had op het scorebord. De Sagunto scoorde in de 6-minuut, dus het was het Dianense-team dat down was.

Het kwam tot rust met de gelijkspel naar nul in Valencia en met het voordeel van CD Acero in Elche.

In de tweede helft koos de Dianense-coach ervoor om zijn team op te frissen en dat bleek essentieel. Pau Benavente kwam van de bank en in een van de eerste ballen die hij aanraakte wist hij CD Dénia in te halen, in de 69-minuut. Een doel dat op dat moment zijn team blijvend maakte. Drie minuten later, in Elche, markeerde de Steel CD de 0 naar 2.

Het team van de Marina Alta Hij wist hoe hij moest lijden en de lokale aanvallen moest bedwingen, terwijl het in Elche beter ging toen de lokale bevolking in de 80e minuut het gat verkleinde en de vreugde overstroomde toen de scheidsrechter het einde van de wedstrijd aankondigde. De Dianense-kinderen en hun metgezellen versmolten tot één knuffel. Het deed er niet meer toe dat Elche CD Acero in de 89e minuut gelijk speelde, CD Dénia deed zijn huiswerk zonder afhankelijk te zijn van anderen en dit werd beloond door voor het tweede opeenvolgende seizoen in de National League te blijven.