Hercules S. Vicente grijpt de leiding met zijn overwinning op Paidos-F. Fernandez Luna (2-7)

12 december 2019 - 11: 11

Hercules S. Vicente grist de Paidos-F. Fernández Luna leidde de wedstrijd door hem met 2-7 te verslaan in de wedstrijd die werd gespeeld in de Joan Fuster paviljoen.

De lokale spelers, gegrepen door zenuwen, maakten fouten die duur betaalden. In de 6-minuut waren het de bezoekers die naar voren kwamen op het scorebord met een doelpunt van David Mollá.

Een doelpunt dat Paidos Dénia erg raakte, dat geen antwoord vond, omdat hij drie minuten later het tweede doelpunt toegaf, dit keer bereikt door Sabino. Het werd nog erger voor de "rode" toen Garcia in de 14-minuut de 0 naar 3 maakte. De lokale reactie kwam na de gele dubbele verdrijving van de bezoeker Garcia. De Paidos slaagde erin om zijn nadeel met het doel van Martí in de minuut 17 te verminderen.

Dit doel moedigde het team en hun fans aan die hun beste minuten leefden tijdens de botsing. In de 19-minuut scoorde Marti opnieuw door de 2 op 3 te plaatsen, waardoor de Dianenses opnieuw in het spel kwamen net voordat de pauze werd bereikt. Met de 2 naar 3 op het scorebord gingen de teams naar de kleedkamer waar de technici probeerden de ideeën van hun spelers op te frissen.

Net als in de eerste helft kwamen de bezoekers meer betrokken bij het spel en met meer intensiteit bij al hun acties. In de eerste minuut van de wedstrijd kwamen de 2 tot 4, gemarkeerd door Gianni. De jongens die trainen Raúl Gil Ze bleven proberen de verschillen op het scorebord te verkleinen, maar ze kwamen keer op keer in botsing met een sterke verdediging die wist hoe ze elke aanvalspoging van hun rivaal heel goed moesten beheren.

Met een spel dat al in wanhoop was, zochten de locals naar het doel en dit veroorzaakte dat in sommige acties hun verdediging onbewaakt bleef. De wedstrijd was waar de Hercules S. Vicente wilden en die van de Paidos waren steeds meer aan de limiet.

In de 34-minuut was de uitwijzing van de lokale Juan Perles cruciaal omdat hij zijn team in numerieke inferioriteit verliet en het bezoekende team niet vergaf, omdat hij in slechts één minuut twee doelpunten scoorde om de 2 naar 6 op het scorebord te plaatsen, met de vele gescoord door Sabino. Deze zelfde speler was degene die in de laatste minuut van het spel de zevende zoveel kreeg dat hij de laatste 2 aan 7 verliet op de marker van het Joan Fuster-paviljoen.