Het roeiteam van veteranen van Marina de Dénia wint de overwinning in Altea

April 20 van 2021 - 10: 15

Rem's Club-veteranen Jachthaven van Dénia Ze keren terug naar de hoogste positie op het podium in de regatta die afgelopen zondag de 18e werd gehouden in de Altea Yacht Club.

Het doorgewinterde damesteam werd uitgeroepen tot winnaar in zijn categorie na het afleggen van de 700 meter en perfect en foutloos overstag gaan. Hoewel de tijden van deze categorie tussen de boten erg krap waren, kwamen ze uiteindelijk als eerste met een tijd van 03: 19,48.

Aan de andere kant kreeg het doorgewinterde herenteam brons na verschillende wijzigingen in de startboot vanwege verliezen op het laatste moment. Ze finishten de race met een tijd van 03: 04,23.

Het mannelijke absoluut krijgt vorm en laat zeer goede gevoelens achter voor de volgende regatta's van het seizoen en het Spaanse kampioenschap. Ze legden de 1400 meter en de drie kopspellingen af ​​in een tijd van 06: 58,25 en eindigden op de achtste plaats.

De Club Rem Marina de Dénia komt met zeer goede gevoelens naar buiten en staat al voor het einde van het seizoen. De teams blijven trainen voor de volgende regatta die in het weekend van 24 en 25 april in Santa Pola wordt gehouden, waar het volledig vrouwelijke team debuteert.