Het regionale paddle-surfteam 'Leclercq SUP-team' startte het Mediterranean SUP Circuit

16 maart 2019 - 08: 41

Leclercq SUP-team, wedstrijdteam in Stand Up Paddle of Rowing Surf, samengesteld uit atleten van Jávea en Dénia heeft deelgenomen aan de eerste regatta van het SUP Mediterranean Circuit 2019, gehouden op 10 maart in Burriana.

De elite categorie nam deel aan een veeleisend en gevarieerd raceparcours van 10 km met verschillende wind- en golfcondities, evenals technische boeien en een boardcarrier langs 50 meter strand.

In de hoogste categorie kwam Cristina López de San Román over de finish met een tijd van 01:22:34, kwalificeerde zich als negende algemeen en bereikte de tweede plaats in de Elite 14 Master 40 vrouwelijke lade. Kyle Cochrane had een goede race, kwam over de finish met een tijd van 01:12:34 en kwalificeerde zich als vijftiende in de Elite14. Emilio Irigoyen, een lokale atleet gevestigd in Jachthaven van Dénia, legde hij de 10 km af in een tijd van 01:16:29 en kwam aan op positie nr. 24 van Elite 14 en 5e van de Master 40 herenklasse.

In de categorie vrouwelijke amateurs behaalde Vicky Hernández van Javiense de top van het podium.