Het jongste team van de Dénia Rhythmic Gymnastics Club, tweede in Spanje

05 juli 2018 - 06: 59

Op het tapijt van het paviljoen van het Siglo XXI Gemeentelijk Sportcentrum in Zaragoza, kwam het jongste team van de Dénia Ritmische Gymnastiekclub opnieuw opdagen met zijn eigen licht in een even belangrijke gebeurtenis als een Kampioenschap van clubs in Spanje.

Na een uitstekende prestatie won het Dianense-team de tweede plaats in Spanje. Het Dianense-team gevormd door Stella Galstyan en Sofía Cortí werd alleen overtroffen door het Murcische team van de Cúb Ritmica Santomera.

Bovendien won Stella Galstyan de bronzen medaille in de hands-free modus en Sofía Cortí, was brons met het snaarinstrument.

De dianenses aangekomen nadat ze Campeonas Nationaal Provinciaal en Campeonas Autonome, en zijn erin geslaagd om niet zenuwachtig te krijgen in zijn eerste Nationale Absolute en dus het podium met een fantastische zilveren medaille voor Ritmische Gymnastiek Club Dénia.

De Dénia Ritmische Gymnastiekclub gaat door in de elite

De nationale ploeg vervolgde met de uitvoering van het fantastische First Category Team, uit de Dianense-club, samengesteld uit Gal.la Gallo y Lourdes Miralles, die was ingedeeld in het 8º-vierkant en de duurzaamheid behaalde in deze moeilijke categorie, die alleen werd geïntegreerd door de beste 15-teams van Absolute niveau van heel Spanje. Merk op dat Gal.la Gallo gekwalificeerd was voor de finales op de Tape en Aro apparaten.

Een moeilijk jaar voor hen, met blessures en tegenslagen. Maar ze hebben het werk niet opgegeven en zorgen zo voor de duurzaamheid van de eerste categorie in de stad Dénia.

Nicol Bisbal en Nuria Baeza namen deel aan de Calpe Gymnastics Club

categorie in onze turnster Nicol Bisbal jongeren heeft 11º positie bereikt met zijn hands-free te oefenen. Deze keer, Nicol heeft samen met Calpe turner, Julia Burenina, en dit team vertegenwoordigen Club Calpe GR bereikt 13º positie tussen 36 teams in heel Spanje.

Dianense in de junior categorie, Nuria Baeza, nam deel met tape en knotsen, het verkrijgen ingedeeld in positie 10º samen te werken met Eva Shimatko door de GR Club Calpe in een categorie met 50 teams in heel Spanje.

Op deze briljante manier finaliseren de dianenses-gymnasten de eerste fase van wedstrijden van het jaar 2018, vol goede resultaten en enthousiast om te zien groeien en onze gymnasten verbeteren. Vanaf vandaag zijn ze al begonnen met de voorbereidingen voor het volgende seizoen, dat in september begint.