De set van de Reale-Hoortoestellen Romany was de winnaar van de Champions Trophy

18 juli 2019 - 11: 36

Het Reale Seguros - Audífonos Romany-team was de winnaar van de Acydma Champions Trophy en eindigde de campagne met drie titels.

In de finale die werd gespeeld in het Denia-paviljoen versloegen ze Hotel Nou Romá met 6-4 in een wedstrijd die aan de verwachtingen voldeed.

De wedstrijd begon erg goed voor het team van Nou Roma, dat na tien minuten al een voorsprong van twee doelpunten had bereikt. Als gevolg van de tiende minuut veranderde de toon van de wedstrijd volledig en zetten de jongens van de verzekeraar stevig druk op het tegenoverliggende veld, waarbij ze zelfs voor het einde van de eerste helft op voorsprong kwamen met twee doelpunten van Edu Romany en een doelpunt van Juanjo Lopez.

Met nog een minuut te gaan voor het einde van de eerste helft leidde een fout van de Reale-verdediging tot een gelijkspel met drie partijen met een doelpunt van Alfaro voor de jongens van Nou Romá. Met de stand op drie doelpunten zat het eerste deel erop.

Na terugkeer uit de kleedkamers nam Reale opnieuw de controle over het scorebord en in de eerste zeven minuten scoorden ze twee doelpunten.Na de zevende minuut schoof Nou Romá, die zag dat het spel uit de hand liep, de verdedigingslinie op en wist het gat te verkleinen met nog 9 minuten te gaan.

Het Hotel Nou Romá, met nog 5 minuten te gaan, bracht de figuur van doelman naar voren, maar de geweldige verdediging van het verzekeringsteam stond de Dianenses niet toe om duidelijke kansen te krijgen om de wedstrijd gelijk te maken. Met nog twee minuten te gaan gaf een geweldige actie van Fede in het midden van het veld de bal aan Edu Romany en hij, met een geweldig schot van buiten het gebied, bezegelde de wedstrijd en markeerde de finale met 6-4.

Aan het einde van het spel, de president van Acydma, Alberto Portillo, presenteerde de trofeeën en feliciteerde de aanvoerder van het Reale-team met het geweldige seizoen dat ze hebben gehad, waarbij ze drie titels wonnen van de vier die ze hebben gespeeld: de titel van League Champion, kampioen van de 24-uursrace van Denia en kampioen van de Champions Trophy.

komende wedstrijden

Het volgende evenement op deze kalender voor futsalliefhebbers in de regio is de 24 uur van Futsal Villa de Rafol, die op 20 en 21 juli wordt gehouden in het Rafol-paviljoen en waarin het kampioensteam een ​​geldprijs van 1.000 euro en een trofee ontvangt, de nummer twee 500 euro en een trofee en het als derde geplaatste team 200 euro en een trofee.

Zodra deze 24 uur voorbij zijn, organiseert Acydma het zomertoernooi dat de hele maand augustus zal plaatsvinden in het gemeentelijk sportcentrum van Denia. Deze wedstrijd zal dienen als opmaat naar volgend seizoen.