CFS Mar Dénia liet de overwinning opnieuw wegglippen in de laatste minuten

08 juni 2021 - 10: 11

De geschiedenis herhaalt zich en opnieuw laat CFS Mar Dénia een triomf los die hij in zijn hand had na een eerste helft in het veld van UD Arenys de Munt, waar hij het spel van begin tot einde controleerde.

In minuut 4 kwam de 0-1, het werk van Juanjo, na een goede collectieve zet, en drie minuten later was het Edu Romany die van buitenaf de 0-2 maakte. Het Dianense-team was eigenaar van de bal en controleerde het spel, waardoor het lokale team in hun veld werd opgesloten. In de 11e minuut was het de debutant Pau Argudo, afkomstig uit de jeugd, die de lokale doelman verraste met een sterk schot van buitenaf en de 0-3 scoorde. Met dit resultaat was de rest bereikt, hoewel er voor Mar Dénia vele gelegenheden waren om het verschil te vergroten en de wedstrijd te veroordelen.

Het begin van de tweede helft was vergelijkbaar, met een meer ontspannen Mar Dénia, deels vanwege de korte staf. De Areny's begonnen beetje bij beetje, voor de vertraging van de rivaal, te verdedigen in het midden van het veld, hun linies op te heffen en naar het doel te zoeken. En zo kwam het in de 29e minuut op 1-3. Een doelpunt werd snel beantwoord want een minuut later scoorde Curro 1-4, maar in de volgende play verraste een buitenschot Roque en betekende 2-4.

De lokale ploeg groeide en zette de keeper op de baan op zoek naar de comeback. In de 36e minuut betekende een fout in een pass in het gebied 3-4 en een minuut later, van een schot van buitenaf, bereikte het niveau vier.

Er waren nog drie minuten te gaan en het lokale team, na een gelijkspel en met de steun van hun publiek, bleef de overwinning zoeken met een keeper, maar het scorebord bewoog niet meer en bereikte het einde van de wedstrijd met het resultaat van 4-4 .

Een punt dat, gezien de huidige kwalificatiesituatie, niet veel uitmaakt, maar dat een ploeg raakte die opnieuw een overwinning zag wegglippen toen ze de wedstrijd onder controle hadden.

De volgende dag organiseert CFS Mar Dénia Pallejá FS thuis in wat de laatste wedstrijd van het Dianense-team dit seizoen thuis zal zijn. De wedstrijd wordt zaterdag om 16 uur gespeeld in het Gemeentelijk Sportcentrum.