De CFS Mar Dénia versloeg Ye Faky thuis met 1 naar 3

Mei 06 van 2019 - 10: 12

De CFS Mar Dénia versloeg Ye Faki thuis met 1 tegen 3, in een clash die werd gespeeld in het gemeentelijk paviljoen van Cocentaina. De wedstrijd werd gekenmerkt door de afwezigheid van verschillende spelers van het basisteam van Ye Faki, maar het samenvallen van de wedstrijd met de partijen van Moros y Cristianos uit de naburige stad Alcoy, zorgde ervoor dat sommige spelers niet aanwezig waren bij Ye Faki, waarbij mannen van het ondergeschikte team hun plaats moesten innemen.

Vanaf het begin van het spel namen de dianenses de bal over, maar traag en gebrek aan vonk kostte ze om goede scoringskansen te genereren. Terwijl het lokale team met snelle contra's hun kansen had.

11 minuut na een kaalslag in het gebied, het scheidsgerecht paar floot een strafschop Alex Pla werd de 0-1, het openen van de lijn halen. Dit doel veranderde niets. Het gebrek aan ideeën bleef geïnstalleerd in het hoofd van de dianenses-spelers. In de 17 minuut een nieuwe takedown in het gebied, nieuwe maximale strafschop die Alex Pla scoorde en de 0-2 op het scorebord achterliet. Een doelpunt dat snel werd beantwoord, want in het volgende spel scoorde het lokale team de 1-2 na het oppakken van een rebound door Cesar na een externe opname en een lege score.

Een minuut later was Toni Tent die na een te stelen tegen hem een ​​snelle en na het combineren met Paul Tarin, gemarkeerd 1-3 de waarmee het ging om partij te rusten.

Het tweede deel was meer van hetzelfde, waarbij Mar Dénia de controle over het spel overnam, maar niet diep genoeg was en een meer moedwillige Ye Faky die keer op keer met de Dianense-verdediging liep.

Met het resultaat van 1-3 werd het einde van het spel bereikt, met als doel een overwinning, maar zonder al te veel schittering.

Bij afwezigheid van de laatste dag, het CFS Mar Dénia, continue stalking de leider, een Irefrank Elche met twee punten voorsprong te reizen naar de stad van Calpe, in de wetenschap dat een gelijkspel is niet de moeite waard hen als Dénia Mar win jouw feestje. De factor van doelsaldo is in het voordeel van Dianense geheel, terwijl de CFS Mar Dénia tweede plaats en gegarandeerd, aangezien de Ye Faky is derde op 9 punten Dianense set, ontvangt u thuis om Aspe voltooid voordat hun fans de normale fase.

De wedstrijd wordt volgende zaterdag gespeeld op 18 uur in het gemeentepaviljoen van Denia.