De CFS Mar Dénia kon niet met de leider, Irefrank Elche (1-5)

19 oktober 2021 - 14: 11

Zoals verwacht reisde de leider van het klassement naar Dénia met de bedoeling om door te gaan met toevoegen, aangezien hij al zijn wedstrijden als overwinningen telt en het Dianense-team, hoewel hij altijd opstond, niet kon scoren.

In minuut 4 kwam de 0-1 na een pauze van Juandi op de linkerflank die verraste met een sterk schot op de korte paal waar Angel niet meer omheen kon. De groep uit Elche had de wedstrijd onder controle, terwijl de lokale bevolking met zware fysieke slijtage en een felle verdediging de aanvallen van de bezoekers wist te stoppen en snelle counters zonder geluk voor het doel gooide.

In de 15e minuut kwam de 0-2 van buiten schieten. Een minuut later viel Nico in een aanvalsspel geblesseerd
Marí, die met hulp van zijn teamgenoten de baan moest verlaten. In de 18e minuut kwam de 0-3 waarmee de rust werd bereikt.

De start van de tweede helft was anders, ondanks de teleurstelling van het verlies van twee spelers, aangezien zowel Nico Marí als Isaac Pastor gedwongen waren de faciliteiten te verlaten om tests af te leggen en de omvang van de blessures te achterhalen. De Mar Dénia bleef aan de klauw trekken en het duurde niet lang voordat er goede kansen waren, hoewel zonder geluk in het gezicht van het doel, totdat in de 33e minuut na een lange pass van Angel David García afsloot met een kopbal en de uitgang van de bezoekende doelpunt de 1-3.

De intensiteit van het spel nam toe en de beste minuten van de wedstrijd werden beleefd. In de 34e minuut werd de lokale coach onbegrijpelijk geschorst David Jaén, na protesteren tegen de handen van een bezoekende verdediger die, als laatste speler en toen de bal naar het doel ging, het scheidsrechtersteam de actie signaleerde, maar alleen de gele kaart toonde. Een minuut later was het 1-4.

Er waren nog 5 minuten te gaan en het Dianense-team bleef vertrouwen op hun mogelijkheden en zette de keeper op het veld. Hij had meerdere gelegenheden, maar de ontkenning van gisteren voor het doel strafte hen hard af en met nog een minuut te gaan kwam de 1-5 waarmee de wedstrijd eindigde.

Nu is het tijd om de geblesseerde spelers te herstellen en voor te bereiden op de volgende dag waarop CFS Mar Dénia naar de stad Castalla zal reizen.

De spelers die voor deze wedstrijd werden opgeroepen waren Ángel Larrosa, David García, Nico Marí, Luis Llinares, Rober Naranjo, Josep Roselló, Pau Argudo, Isaac Pastor, Borja Catalá, Jordi Más, Jose Martí en Pedro Molina.