CFS Mar Dénia laat de overwinning in de laatste minuut ontsnappen

April 19 van 2021 - 10: 49

CFS Mar Dénia ging zaterdag de tweede fase van de competitie in, met het voordeel dat ze in het Gemeentelijk Sportcentrum kon spelen tegen CFS Arenys de Munt. Al had hij er weinig aan om bij deze gelegenheid als local op te treden, aangezien het scorebord na het laatste fluitsignaal werd afgesloten met tafels.

De wedstrijd begon met veel ritme en het duurde niet lang om kansen te scoren. In minuut 3 maakte Jaume een goede collectieve zet af en opende de score met 1-0. Het team van Dianense had controle over de bal en hoewel het bezoekende team sterke druk uitoefende over het hele veld, slaagden ze erin om het te breken en het bezoekende doel op de proef te stellen.

In minuut 5 was het 2-0 na een snelle tegenaanval met een voorzet van Nico vanaf de vleugel en Edu scoorde met zijn borst. De partij zette zichzelf op scherp. Hoewel beide teams kansen kregen, was het Mar Dénia die in de 10e minuut weer scoorde doordat Nico de 3-0 op het scorebord zette waarmee de wedstrijd werd onderbroken.

Het tweede deel anders. Ofwel door de fysieke slijtage van het eerste onderdeel of beïnvloed door het resultaat, vertraagde de lokale bevolking. Hoewel ze erin slaagden de bal te behouden, was het stalken van het doel van de tegenstander verdwenen. In minuut 27 kwam de 3-1 die Mar Dénia wakker maakte en waarschuwde voor het resultaat.

De Arenys de Munt hieven zijn lijnen en stalkten keer op keer het doel verdedigd door Roque. Bij afwezigheid van zes minuten zette het bezoekende team de doelverdediger op het veld en vergrendelde de dianenses in hun gebied. De gelegenheden volgden elkaar op en hoewel de Mar Dénia verschillende na-balbeurten had - de duidelijkste was die van Curro die op de paal crashte - konden ze de bezoekende druk niet van zich afschudden en in de laatste minuut van de wedstrijd kwam het debacle met twee goals in twintig seconden, die hen de overwinning ontnamen en de finale 3-3 op het scorebord zetten.

De volgende dag zal de CFS Mar Dénia naar Pallejá (Barcelona) reizen, waar aanstaande zaterdag 24/04/2021 om 18.30 uur het lokale team zal worden gemeten.