CFS Mar Dénia sloot zijn voorseizoen af ​​met een opmerkelijke overwinning op San Joan Sporting

10 september 2019 - 10: 36

In de laatste wedstrijd van het voorseizoen speelde CFS Mar Dénia een opmerkelijke prestatie tegen San Joan Sporting, een team van de XV-groep van de Derde Divisie, die 5 van 0 versloeg.

In een paviljoen vol fans gingen de dianenses de baan op met heel duidelijke ideeën, speelden de bal heel snel en maakten veel bewegingen van spelers. De intensiteit van de groguets was kapitaal, en in deze situatie hadden de bezoekers problemen bij het nemen van de bal van achteren gespeeld.

De Alicante slaagde erin de lokale aanval te stoppen, dus het kostte de CFS Mar Dénia veel om de rivaliserende verdediging te openen. Het was in de 13 minuut toen Lluis Llinares scoorde na een mooi collectief spel. Een doelpunt dat San Joan Sporting sinds een minuut later pijn deed en in complete verwarring gaven ze het tweede doelpunt toe, ook van Llinares.

Met het duidelijke voordeel op het scorebord verlaagden de jongens onder leiding van Jorge Durán de intensiteit in het spel niet, bleven domineren en het derde doelpunt kwam van Omar, die een prachtig spel met groot succes bereikte. Met de score van 3 tot 0 werd de rest van een vermakelijke wedstrijd bereikt.

Bij de hervatting zijn er weinig dingen veranderd, het lokale domein is vergroot door de bezoeker een stap terug te laten nemen. De verdediging van San Joan wachtte liever op CFS Mar Dénia in hun eigen veld, en dat maakte de Dianense-aanval gecompliceerder. Er waren nauwelijks spaties en hij miste enige snelheid in de beweging van de bal.

Bij gebrek aan vijf minuten te gaan en in het volledige Dianense-domein, arriveerde de 4 op 0 in een toneelstuk dat de Letse speler Panvel eindigde met een nauwkeurig schot. In het laatste deel van de botsing was het Juanjo die het vijfde en laatste doelpunt scoorde.

Vanaf nu is het team al gefocust op zijn competitiedebuut in Catalaanse landen, specifiek tegen Palleja FS op zaterdag om 18: 30 uur, in een botsing die wordt gespeeld in het gemeentelijk paviljoen van Palleja.