De CFS Mar Dénia valt in zijn verplaatsing naar het spoor van Barceloneta (7-5)

10 december 2019 - 12: 31

De CFS Mar Dénia viel in zijn verplaatsing naar het circuit van de Barceloneta door 7 naar 5, in een botsing waarbij wederom de meerdere blessures die het team onder leiding van Jordi Durán hadden, belangrijk waren.

De wedstrijd begon met een goed tempo en al snel begonnen de kansen in beide doelen te komen. De Barceloneta, kenner van de korte bezoekersbank, maakte korte rotaties om het tempo van het spel te verhogen. In de minuut 8 kwam de 1-0 na een sterk buiten schot.

De locals verhoogden hun druklijn om de uitgangen van de gecontroleerde bal te voorkomen en sloten de dianenses in hun gebied weinig. In de minuut 13 kwam de 2-0 van het spel getest na hoekschop. De game was ingewikkeld en nog meer toen 16 Omar in de minuut werd uitgeworpen door dubbel geel, met de daaruit voortvloeiende numerieke inferioriteit dat het lokale team profiteerde van het scoren van de 3-0.

De CFS Mar Dénia, verre van instortend, bleef vechten en in de 18 minuut verkleinde Edu Romany afstanden door de 3-1 te scoren, en dertig seconden later markeerde Edu opnieuw de 3-2 buiten schot waarmee de rest van de wedstrijd werd bereikt .

Twee doelpunten die het Dianense-team tot leven brachten en meer toen, zodra het tweede deel begon, Blai erin slaagde te scoren door de wedstrijd te binden (3-3). Het lokale team ging door met zijn snelle rotaties en verplaatste de bal over het hele circuit op zoek naar fysieke slijtage. In de 25 minuut betekende een nieuwe verloren balschop de 4-3.

De beste minuten arriveerden voor het lokale team en 120 seconden later scoorde ik de 5-3, aankomend bij de 6-3 op de 30. De Dianense-coach vroeg om dode tijd en zette het doel van de speler om te proberen van koers te veranderen, maar in de 33-minuut markeerden ze na een steel de 7-3 achter een lege deur. De wedstrijd werd veroordeeld, hoewel het Dianense-team op geen enkel moment de handdoek in de ring gooide en Blai in de 35 minuut de 7-4 scoorde. Al in de laatste adem kwam de 7-5 waarmee de vergadering eindigde.

Volgende week keert CFS Mar Dénia terug naar Catalaanse landen, dit keer naar Manresa, waar op zaterdag 14 om 18: 30 uur wordt gemeten bij het lokale team, in de wedstrijd die overeenkomt met de 14ª-dag, die wordt uitgezonden op direct door futsalmafer.tv.