De CFS Mar Dénia valt in La Vila

April 12 van 2022 - 14: 43

Zonder twijfel was het misschien wel de slechtste wedstrijd van het seizoen voor het Dianense-team, een team dat te allen tijde fysiek werd overweldigd door het lokale team en dat, behalve de eerste 10 minuten van de wedstrijd, geen teken van leven vertoonde .

De wedstrijd begon met een goed ritme en de lokale bevolking met een agressiever spel en met meer intensiteit duurde niet lang om het doel te bereiken, dit keer verdedigd door Roque Simó, terwijl Mar Dénia, trouw aan hun spel, de spelen meer uitwerkte en probeerde om de bal onder controle te krijgen, hoewel deze keer wat traag en onsuccesvol was. In minuut 3, na een snelle inval langs de flank, was het 1-0 die de score opende. De alarmen gingen af, hoewel Mar Dénia nog steeds bij het spel betrokken was en kansen creëerde, zozeer zelfs dat Jordi Más in de 8e minuut een bal aan de rand van het gebied ving en de 1-1 scoorde en een minuut later Borja Catalá eindigde een snelle tegen het zetten van de 1-2 op het scorebord.

Het was mogelijk geweest om de score om te draaien, hoewel het niet lang zou duren, want bij het volgende spel in een mum van tijd
triangulatie kwam 2-2 en drie minuten later 3-2 waarmee de rust werd bereikt.

Het tweede deel was een ander verhaal, het Vile-team kwam klaar om het spel te veroordelen door indien mogelijk nog een versnelling in hun spel te zetten, terwijl Mar Dénia zich volledig leek los te maken van het spel en in die situatie in de 22e minuut was het 4- 2 en een minuut later 5-2. Gezien de houding was de wedstrijd meer dan veroordeeld en de Dianense-coach deed er niet lang over om een ​​speler-keeper op het veld te zetten om te proberen de dynamiek te veranderen, maar het was geen middag en op de 27e na een baldiefstal was het 6 -2, op de 28e de 7-2 in minuut 36 scoorde de lokale keeper de 8-2 en al in de laatste ademtocht van de wedstrijd kwam de laatste 9-2 waarmee het einde werd bereikt.

Volgende week, ter gelegenheid van de paasvakantie, is er geen wedstrijd, dus het wordt volgende week zaterdag 23-04-2022 om 18:00 uur hervat in het gemeentepaviljoen van Dénia, waar CFS Mar Dénia het bezoek van Serelles Alcoy CFS zal ontvangen.