CFS Mar Dénia wordt verslagen tijdens zijn bezoek aan Ibiza

April 13 van 2021 - 09: 46

De CFS Mar Dénia reisde naar Ibiza en kende het potentieel van het lokale team, de huidige leider in het klassement, klaar om te verrassen, maar dat kon niet.

De wedstrijd begon met een sterk ritme en in minuut 2 was het 1-0 na balverlies. Het begon niet goed voor het Dianense-team, hoewel het gevoel in het veld goed was en beide teams duidelijke scoringskansen genoten. In de 14e minuut maakte Omar een goede collectieve zet en scoorde de 1-1 die de gelijkheid op het scorebord terugbracht, hoewel twee minuten later een balverlies in de buurt van zijn gebied het lokale team weer op een 2-1 voorsprong zette.

Mar Dénia bleef goede kansen genereren en in de 17e minuut kreeg het een strafschop na een paar handen in het gebied, maar dit keer wist het lokale doelpunt het schot van Juanjo af te buigen en werd de wedstrijd gestaakt met het resultaat van 2-1.

Het tweede deel begon met hetzelfde ritme en het duurde niet lang voordat de kansen in beide doelpunten kwamen, hoewel Mar Dénia erin slaagde meer balbezit te hebben en hun beste minuten genoot, maar zonder succes in het gezicht van het doel. In de 28e minuut was het 3-1 en hoewel Juanjo in de volgende play er 3-2 van maakte na een goede combinatie met David García. Het spel ging zijn laatste fase in en vermoeidheid begon zijn tol te eisen.

In minuut 30 kwam de 4-2 en de Dianense-coach vroeg om een ​​time-out en zette de doelverdediger op het veld om te proberen de dynamiek te veranderen, maar wederom zonder resultaat. In minuut 31 kwam 5-2 en een minuut later 6-2.

Mar Dénia bleef proberen tot het einde en het tempo was hectisch in beide sets, met snelle circulaties en continue blokwisselingen, maar zonder succes in het licht van het doel, dus de wedstrijd eindigde met het eindresultaat van 6-2.

Aanstaande zaterdag zal CFS Mar Dénia om 18:00 uur thuis CFS Arenys de Munt hosten, met de noodzaak om punten te scoren om hoop te blijven koesteren.