CFS Mar Dénia begint de eerste fase in de veronderstelling dat zijn rivaal wordt verslagen

29 maart 2021 - 11: 10

Slechte start van de tweede fase voor een Mar Dénia die zijn verhuizing naar Catalaans land onder ogen zag met vijf slachtoffers in de ploeg en de noodzaak om te beginnen met scoren voor permanentie.

De Dianenses en Cerdanyola FC, het gastteam, gingen naar de rechtbank, zich bewust van het belang van de punten die op het spel stonden en hoewel het het marineteam was dat een duidelijke kans kreeg bij het eerste spel na een goede aanval op de vleugel van Omar die uiteindelijk de bal in het gezicht van de lokale doelman crashte, het waren de lokale bevolking die in minuut 2, na een verdedigende fout, de score opende en scoorde 1-0.

De kansen volgden elkaar op in beide goals, waarbij de keepers keer op keer op de proef werden gesteld, maar opnieuw, na een nieuwe defensieve mislukking in de 14e minuut, was het 2-0 waarmee ze de rust zouden bereiken.

Het tweede deel was anders, CFS Mar Dénia verhoogde hun linies en slaagde er met meer agressieve druk over de hele baan in om de lokale bevolking in hun veld te houden. Het Dianense-team beleefde zijn beste minuten op het veld, maar had ondanks de vele gelegenheden geen geluk voor het doel.

In de 32e minuut, en ondanks controle over de wedstrijd, waren het de lokale bevolking die opnieuw scoorde, waardoor het 3-0 werd op het scorebord. Doelpunt dat veel schade aanrichtte en waaruit de onenigheid bleek met het doel van Mar Dénia, dat de keeper op het spoor zette om te proberen de dynamiek van het spel te veranderen. Maar verre van het te bereiken, zag hij hoe hij in twee minuten nog drie doelpunten incasseerde om de eindstand op 6-0 te laten.

Aanstaande zaterdag ontvangt de CFS Mar Dénia de JO&MA Seguridad Ripollet FS om 18 uur thuis, met de noodzaak om te beginnen met scoren.