De CFS Dianense leed een zware nederlaag tegen Racing Novelda "B" (14-4)

Januari 23 van 2019 - 00: 37

De CFS Dianense Rte. Mena senior man leed een botte en oneerlijke 14-5 nederlaag in zijn bezoek aan Novelda tegen Racing "B".

Zoals gewoonlijk had het bevoorrechte team in de rangen een meerderheid van spelers die ook in de Derde Divisie spelen. Desondanks speelden de dianenses een geweldige wedstrijd en stond op, maar had geen fortuin voor doel en incasseerde verschillende rebound goals.

De game begon met een doelpunt van Antonio. Minuten later bond de lokale bevolking het spel na een twee tegen een goed afgewerkt. De Mengual maakten nog steeds hun spel gebaseerd op het spelen van de bal terwijl de Novelda beperkt waren om lange ballen op elke trap te zoeken. De dianenses keerden terug naar voren in de marker met een doelpunt van Lunar, maar net nadat de scheidsrechter een penalty liet zien en Antonio uitschakelde om de bal met de handen onder het doel te raken. Dit doel verminderde die van Dénia, die onmiddellijk daarna twee rebound-goals toegaf. Met 4-2 had Luis een kans op de verre paal, maar de bal ging niet binnen. Bij het volgende spel behaalden de locals de vijfde plaats. Mengual vroeg om tijd en verhoogde de geesten van zijn spelers, die naar het circuit gingen om terug in de wedstrijd te komen. Jordi beheerde de 5-3 en had de vierde in zijn laarzen, maar de lokale keeper hield hem twee keer tegen. Met 5 kwam 3 tot rust.

Bij de hervatting keerden de lokale bevolking terug om een ​​rebound-doel te bereiken en in het volgende spel pakte Pedro de afstanden af. Dit waren de beste minuten van de dianenses, die met 6-4 tot drie duidelijke kansen hadden tegen de lokale doelverdediger, maar ze konden ze niet materialiseren. Racing was de zevende na een geweldig spel en de achtste na een nieuwe stuitering. Ruiz sneed afstanden, maar de dianenses, die waren begonnen met drie veranderingen, beschuldigden de uitzetting van Antonio en later de verwonding van de keeper en Jordi, die het spel moest afmaken, raakte de knie.

In de laatste momenten bereikten de lokale bevolking doelen tegen een team dat zo veel mogelijk vocht en dat bleef steken in de wedstrijd, hoewel het veel tegenslagen had.