Eduardo Reyes, van de Real Club Náutico Dénia, winnaar van 'Deniavela 2019'

Februari 26 van 2019 - 09: 05

De faciliteiten van de Real Club Náutico de Dénia organiseerden afgelopen weekend de regatta Déniavela 2019 waaraan 112 zeilers deelnamen.

Eduardo Reyes, van de RCND, behaalde de overwinning bij de reuen. De tweede plaats in deze categorie ging naar Pedro Adán, van RCN Valencia, terwijl de derde plaats ging naar de zeiler van de Dianense club Vicente Fernández.

Met twee dagen gekenmerkt door de wind, voerde de Dianense-club de zes mouwen uit die waren gepland in zijn regatta voor Optimist B.

Bovendien is de Real Club Nautico Dénia won de Clubs Trophy, nadat drie van zijn zeilers op het podium wisten te staan.

Van haar kant, Lucy Crosbe, van CN Jávea, won de categorie Absolute Female, met een tweede plaats voor de RCND Valencia-zeiler, Blanca Ferrando, en derde voor Carla Ivars van de RCND.

in Sub. 11 Vrouw, de winnaar was Blanca Ferrando, van RCN Valencia, gevolgd door María Fenoll van CN Santa Pola en Carlota Ballester van RCN Torrevieja. In de subcategorie. 11 man, Leo Griñán van RCN Torrevieja kreeg de eerste plaats, Carlos Sánchez van CN Costablanca werd tweede en Jesús Campos, van RCR Alicante, werd derde.

De prijsuitreiking werd bijgewoond door Vicent Crespo, wethouder voor sport van de gemeenteraad van Dénia, José Manuel Liceras, technisch directeur van de zeilfederatie van de Valenciaanse Gemeenschap, Energíco Carrasco, sportdirecteur van de RCND, Amaya Sáez, manager van de RCND, en Jaime Portolés, voorzitter van de Real Club Náutico Dénia, die alle deelnemers feliciteerde en bedankte voor het behaalde succes in deze belangrijke regatta voor zeilers.