Pijnlijke nederlaag van CD Dénia tegen de Portuaries (3-0)

02 maart 2020 - 10: 53

El CD Dénia leed thuis een pijnlijke nederlaag tegen Portuarios waar ze met 3-0 verloren in een slechte wedstrijd voor het team van de Marina Alta. Het tweede doelpunt voor de lokale bevolking op het punt van rust bracht veel schade toe aan het moreel van sommige spelers die opnieuw een slecht imago gaven als ze als bezoekers speelden.

De wedstrijd begon zonder een duidelijke dominator maar met een verschillende intensiteit tussen hen. De lokale bevolking moest winnen om uit de degradatieplaatsen te komen, en dat diende als motivatie, terwijl de bezoekers dachten dat het winnen van de Carcaixent de plichten had gedaan. Dit was de ernstigste fout van het Marina Alta-team, dat zich aansluit bij hun gebrek aan succes in de veiling.

Het team van Grao de Gandía ging op het scorebord door met een doelpunt van José Brines in de 25e minuut. Kort na de eerste waarschuwing kwam de lokale Izar, die in slechts zeven minuten de tweede zag en zijn team verliet met 10 spelers op de veld. Noch kon Dénia zijn rivaal domineren.

In de 43e minuut kwam dat tweede doelpunt dat zowel het team van Estaban beschuldigde. Bij deze gelegenheid was het Didac die het doel versloeg dat Pedro in deze wedstrijd verdedigde. De pauze werd bereikt met 2 tot 0.

De Dianense-coach, Esteban, koos voor meer offensieve veranderingen op zoek naar de comeback van zijn team. Dénia domineerde meer dan zijn rivaal, creëerde kansen om te scoren maar faalde. In de 85e minuut veroordeelde Cristian de wedstrijd door de finale met 3 te scoren tot 0.

Na 25 dagen staat CD Dénia op de negende plaats met 30 punten en staat het de volgende dag tegenover L'Alcudia in een clash die plaatsvindt op Het veld van Diego Mena.