Dubbele overwinning voor Dénia Basketball senior herenteams

November 04 van 2019 - 14: 11

Goede dag voor senior herenteams van Dénia Basketball. Het team dat in de regionale categorie speelt, slaagde erin zijn overwinningskast in te luiden door UOB Gandía met 70 te verslaan tegen 53. Aan de andere kant regelde die van de zone zijn duel voor de CB Canals met triomf van 56 naar 66.

Eerste overwinning van het seizoen voor het Bernardo Sanz-team in een belangrijke wedstrijd, cruciaal om te beginnen met groeien in het seizoen.

De botsing werd geëvenaard in zijn eerste vijftien minuten, op welk moment de wens om het goed te doen voor de dianenses niet gepaard ging met het gewenste succes. Gandía stemde ermee in om te spelen in het hoge tempo dat werd opgelegd door die van Sanz en beantwoordde al zijn haast. Dankzij een goede finale in het tweede kwartaal konden ze de pauze bereiken met een voordeel van 16-punten.

Het tweede deel, het team van de Marina Alta Hij speelde het met grote volwassenheid en wist hoe hij het verkregen inkomen kon behouden door de situatie te allen tijde perfect te beheersen.

Belangrijke overwinning voor een team dat vanaf nu naar meer moet gaan om eindelijk te kunnen rekenen op de continuïteit van de groep in training.

Van zijn kant won het team dat Carlos Vila traint op het spoor van de CB Canals na een goede start, gemotiveerd door het succes bij het transformeren van de tweede opties toegekend door de lokale bevolking, die niet wist hoe de offensieve rebound van de Dianenses te sluiten.

Geleidelijk, tijdens het tweede kwartaal, kwetste de gesloten lokale zonale verdediging de bezoekende aanval en namen Canals de controle over de wedstrijd. Het waren momenten waarop die van Vila misleid waren, niet wetend hoe te profiteren van de kansen die hen werden geboden.

De reactie kwam tussen het einde van het derde kwartaal en de eerste minuten van de laatste keer waarin een gunstig deel van 5-22 werd behaald, met zes opeenvolgende drievoudige scores die de wedstrijd voor Carlos Vila's in het altijd moeilijke veld decanteerden. van de Canals Club.