Versla met het minimum van Mar Dénia in een snelle wedstrijd

14 december 2020 - 10: 31

Een geweldige show leefde zaterdag in het Gemeentelijk Sportcentrum in de wedstrijd tegen CFS Mar Dénia en CD FS Segorbe, met honderd fans op de tribunes gezien de capaciteitsbeperkingen, die met hun team trilden om van de nederlaag door te gaan het minimum.

De wedstrijd begon met grote intensiteit en beide ploegen kregen al snel de eerste scoringskansen. De twee teams oefenden sterke druk uit op het hele veld om te proberen de bal niet onder controle te krijgen van de rivaal.

In de 7e minuut was het 0-1 na een sterk buitenschot, maar de wedstrijd ging verder zonder duidelijke dominator en met meerdere gelegenheden in beide goals. In de 16e minuut, na een snelle counter op de rechtervleugel, was het 0-2. Een harde klap voor de lokale bevolking juist op het moment dat het rivaliserende doelpunt het meest stalkte. Een minuut later kwam de 0-3. Harde tegenslag die, verre van ontmoedigend, het Dianense-team met trots deed trekken en in de 19e minuut na twee collectieve bewegingen, Ferran 1-3 en 2-3 scoorde waarmee ze de rust bereikten.

De hervatting ging door met meer van hetzelfde en beide teams draaiden om in het rivaliserende doel. In de 24e minuut, na een duidelijke lokale kans die 3-3 zou hebben betekend, waar Omar, na het omzeilen van de uitgang van de doelman, een verdediger de bal zag pakken, kreeg Segorbe 2-4 na een snelle tegen Juanjo, in de probeerde te snijden, bracht hij de bal in zijn eigen doel.

De wedstrijd gaf geen wapenstilstand en met een duivels ritme bleven de kansen komen. In de 34e minuut verkleinde Javi Cortijo de afstanden met een score van 3-4 met een sterk schot. Er waren nog zes minuten en alles was mogelijk. Met nog vijf minuten te gaan, de lokale coach Javi Arnau hij zette de doelverdediger op het veld op zoek naar de overwinning en er was geen gebrek aan kansen, maar het ongeluk hierin en de geweldige prestatie van het bezoekende doel voorkwam dit. En des te meer toen in de laatste minuut van de wedstrijd de speler van Castellón Hector Nuñez het tweede geel zag en zijn ploeg 36 seconden achterliet.

Maar het kon niet en de wedstrijd eindigde met de laatste 3-4 die Mar Dénia verliet zonder te scoren, hoewel met de sensatie en herkenning van de tribunes om de geweldige wedstrijd te maken.

Nu gaat de wedstrijd de kerstvakantie in tot 9 januari, de dag waarop het Dianense-team naar Salou (Tarragona) zal reizen, hoewel ze door zullen gaan met hetzelfde trainingsritme om de fysieke evolutie voort te zetten en beetje bij beetje het werk op zich te nemen. van de nieuwe technische richting.