Versla met het minimum van CFS Mar Dénia in een wedstrijd waarin hij meer verdiende

November 16 van 2020 - 10: 08

CFS Mar Dénia reisde zaterdag naar Lleida om het op te nemen tegen Lamsauto Futsal Lleida in wat de vierde dag was van groep III van de 2ªB.

Beide teams gingen het veld op met als doel de bal onder controle te houden en onder hoge druk om de tegenpartij niet te laten spelen. Met een goed ritme lieten de kansen voor beide teams niet lang op zich wachten en hoewel het lokale team meer balbezit had, reageerde het Dianense-team met snelle nadelen.

In de 11e minuut, toen het Dianense-team meer controle had over het spel, was het 1-0 na een zijwaartse trap die Juanjo, die probeerde te snijden, de bal in zijn eigen doel bracht. Drie minuten later stuurde het scheidsrechterspaar Omar uit na een totaal onvrijwillige botsing met een tegenstander, die ze, onbegrijpelijk, als een overtreding aangaven en ook bestraften met een kaart die betekende dat ze het team met minderwaardigheid achterlieten. De lokale ploeg miste de kans niet en in de 15e minuut was het 2-0.

De wedstrijd ging bergop en, hoewel Curro twee minuten later het gat verkleinde tot 2-1, wordt bij de volgende play een bal gesneden op Nico, die na een duidelijke fout werd neergeslagen door zichzelf op zijn benen te werpen, geen signaal en een Tegenover superioriteit betekent dat de 3-1 waarmee de breuk wordt bereikt.

De tweede helft ging verder in hetzelfde ritme, hoewel het Dianense-team indien mogelijk nog een mars begon en beetje bij beetje de lokale bevolking opsloot in hun veld, maar zonder geluk in het zicht van het doel. Totdat in de 33e minuut, na een mooie ploegbeweging, Nico de 3-2 scoorde.

Er was nog een lange tijd te gaan en Mar Dénia was zich ervan bewust dat het een geweldige kans had om toe te voegen. Met nog vier minuten te gaan Emilio Montfort Hij riskeerde de doelverdediger op het veld te zetten, maar een goede lokale verdediging en het ontbreken van een finishing touch beroofden het Dianense-team van een beter resultaat.

Volgende week krijgt CFS Mar Dénia "A" bezoek van Club Manresa FS, in een wedstrijd die overeenkomt met de 5e dag, die zal worden gespeeld in het Joan Fuster Municipal Pavilion op zaterdag 21/11/2020 om 16:00 uur.