Versla met het minimum van CFS Mar Dénia tegen Albatera

Mei 02 van 2022 - 11: 04

Zich bewust van de moeilijkheid van de rivaal, sprong het Dianense-team gefocust de baan op en vanaf het eerste fluitsignaal probeerde het de bal onder controle te krijgen. Het lokale team met een meer vertraagde verdediging wachtte in hun veld en lanceerde snelle tegenaanvallen.

De kansen lieten niet lang op zich wachten en het was Mar Dénia die de beste kansen had, maar nogmaals het gebrek aan doelpunten strafte hen hard en in de 12e minuut in een van de weinige aankomsten van de lokale bevolking was het 1-0 na een service hoek. De ploeg van Dianense bleef goede kansen genereren maar zonder succes voor het doel.

In de 16e minuut werd de lokale speler Serna geschorst nadat hij David met zijn elleboog in het gezicht had geraakt in het geschil om de bal en Mar Dénia profiteerde van de minderwaardigheid om de gelijkmaker te bereiken na een schot op de rand van het gebied door Jordi Meer dat betekende 1 -een. Maar de vreugde was van korte duur, want bij de volgende play betekende een verdedigende fout de 1-2 waarmee de rest van de wedstrijd werd bereikt.

Het tweede deel begon op dezelfde manier, met een Mar Dénia die op zoek was naar een gelijkspel en een lokaal team dat in hun veld wachtte en snelle tegenaanvallen lanceerde. De kansen lieten niet lang op zich wachten en het spel verhardde zich soms met de toegeeflijkheid van het arbitragepaar. In de 27e minuut na balverlies op het middenveld was het 3-1 en in de volgende wedstrijd wist Nico 3-2 te scoren.

De Dianense-box werd gekanteld op het rivaliserende doel en crashte verschillende ballen in de sticks. In de 32e minuut wees het arbiterspaar geen duidelijke penalty van de lokale doelman op Borja, wat ook zou betekenen dat de
uitwijzing voor de speler en een minuut later was het 4-2, hoewel het opnieuw snel werd beantwoord door Mar Dénia die erin slaagde 4-3 te scoren nadat Jordi een maximale penalty had uitgevoerd. Er waren nog 6 minuten over voor het einde van de wedstrijd en de Dianense-coach zette een speler op het keeperspad op zoek naar de comeback, maar het gebrek aan succes in het aangezicht van het doel strafte Mar Dénia zwaar en het einde van de wedstrijd was bereikt met het eindresultaat van
4-3.

Volgende week ontvangt het Dianense-team CFS San Blas Sax in het gemeentelijk sportcentrum van Dénia, een wedstrijd die overeenkomt met de 31e dag die op zaterdag 7 mei om 16 uur wordt gespeeld.