Nederlaag voor de junioren van Paidos Dénia op CD Onil (50-36)

14 maart 2020 - 10: 19

Spel dat het rode team begon te beheersen, dankzij het lanceren van goede tegenaanvallen die werden bevorderd in een geweldige verdediging. Het ritme van het spel werd door de schoolmeisjes ook in het positionele spel bepaald. Dit maakte de dianenses aan het einde van het tweede kwartaal 18-24.

Na rust plaatste het pand om de wedstrijd van het rode team te kunnen stoppen een verdediging in het gebied waarmee ze wisten te winnen. De schooljongens wisten niet hoe ze dat verdedigingssysteem moesten lezen, ze slaagden niet in de schoten en hadden geen geluk in hun penetratie richting de hoepel. Zenuwen begonnen al snel en ze werden fatsoenlijk, waarvan ze wisten hoe ze van het pand konden profiteren om met 50 tot 36 te winnen.

Opgemerkt moet worden dat de groep spelers uit Paidos keerde terug om een ​​geweldige wedstrijd te herstellen, hoewel sommige afwezigheden van geblesseerde spelers in deze tweede fase werden gemist.

Versla voor cadetten

In de categorie cadetten viel Paidos Dénia in zijn verplaatsing naar Algemesí met 39 tegen 31. Het was een spel dat werd gekenmerkt door de slachtoffers waarmee de schoolmeisjes met vijf slachtoffers verschenen. Dit zorgde ervoor dat ze deze clash bijwoonden met het minimum aantal dat nodig was om te voorkomen dat de verloren wedstrijd werd gestart.

Het team kwam geconcentreerd uit en speelde als een team, wat hen de eerste voordelen opleverde. Vanaf het derde kwartaal werd echter de grotere rotatie van het rivaliserende team opgemerkt en draaiden ze de score om. De wedstrijd was zelfs gedurende de hele wedstrijd, met een minimuminkomen voor beide teams.

Het laatste kwart kwam met een gelijke stand, maar een 8-0 punt, met drie nederlagen op rij van Paidos Dénia, zorgde ervoor dat ze het duel misten.

Bij kinderen duidelijk superioriteit van Joventut Alcoi

Het Paidos Children's-team reisde naar Alcoi om te spelen tegen de ongeslagen leider van de groep, CB Joventut Alcoi, die gebruik maakte van zijn oudere leeftijd en ervaring in de categorie om de overwinning te behalen, 49-26.

Het spel begon zeer onregelmatig in de aanval voor de universiteitsspelers, die door goede lokale praktijken geen manier vonden om te scoren. Zelfs met een beetje succesvolle aanval wisten ze in het defensieve aspect de pauze op een bepaalde afstand op het scorebord te bereiken, 25-14.

In het tweede deel intensiveerde het Alcoi-team hun aanvallen in posities dicht bij de rand, waarbij ze hun veel grotere spelers gebruikten om uiteindelijk afstand te nemen in het eindresultaat met 49 - 26.

Opgemerkt moet worden dat de "rode" spelers niet aarzelden in hun poging om in het spel te blijven en aan defensieve hulpmiddelen te blijven werken, een concept dat ze moeten blijven werken om de volgende wedstrijden mee te kunnen doen.

Onil 50 - Betaald 36

Een wedstrijd die het rode team begon te controleren, zowel in tegenaanvallen als in positioneel spel, vergezeld van een geweldige verdediging, bracht het spel tot rust met 18-24. Na rust plaatste het terrein om ons spel te kunnen stoppen een zoneverdediging waarmee ze de overwinning wonnen. En ondanks het feit dat CD Paidos het bleef proberen, toen ze zagen dat de aanval tot stilstand was gekomen, begonnen de zenuwen en begonnen belangrijke manden hun zonebescherming niet te breken.

Opgemerkt moet worden dat de groep terugkeerde om een ​​geweldige wedstrijd te herstellen, verloren vanwege de verliezen die we tijdens deze tweede fase hebben geleden.