Nederlaag voor de Dianense Rte. Mena in Santa Pola voor 7 tot 2

Januari 15 van 2020 - 11: 08

Slechte start voor Dianense-Rte Mena bij de première van het jaar omdat het in Santa Pola met 7-2 verloor. De botsing was ingewikkeld voor Dianenses die, naast het spelen tegen de tweede geclassificeerde, het met zeven slachtoffers deden.

De wedstrijd begon met de formatie zeer goed geplaatst op het veld. Ferrando voor de blues en het lokale team wendde zich tot de aanval op zoek naar een gelijkspel. Bij het ontbreken van acht minuten voor de pauze kwam de Santa Pola gelijkspel. Van daaruit maakten de dianenses verschillende fouten die de lokale bevolking niet vergaf en het feest ging rusten met 4-1.

Bij de hervatting kwam de Dianense opnieuw zeer geconcentreerd en concurrerend naar buiten, maar het pand duurde twaalf minuten om het doel van Angel te kunnen doorboren. Met 5-1 en de fysicus eiste zijn tol, maakte de Santa Pola van de gelegenheid gebruik om de wedstrijd te veroordelen met nog twee doelpunten. Ferrando kreeg opnieuw het tweede doelpunt.

Dit weekend heeft de CFS Dianense Rte. Mena ontvangt CFS Futsal Ibi C. De wedstrijd wordt zaterdag om 16 uur gespeeld in Beniarbeig.

Nederlaag in de jeugdderby tegen Paidos

De CD Paidos Hij beweerde zijn grootste ervaring en tempo om de jeugd CFS Dianense met 7-2 te verslaan. De schooljongens waren superieur aan de Dianenses, die weinig konden doen voor de wedstrijd.

Het Mengual-team lijdt in veel van hun wedstrijden aan het gebrek aan ervaring in de categorie. Het team bestaat uit acht eerstejaars spelers en junioren uit de tweede en derde die vorig jaar tweede werden.

De dianenses, die als doel hebben de categorie voor het eerste jaar te behouden, krijgen op zaterdag een stoer bot, de Aspe FS. De wedstrijd wordt om 20:XNUMX uur gespeeld in de Joan Fuster paviljoen.