Nederlaag van CFS Mar Dénia thuis tegen een Futsal Mataró die de fouten van de lokale bevolking niet vergaf

Februari 22 van 2021 - 11: 40

Mar Dénia kende het potentieel van Mataró, tweede geklasseerd in het algemeen, en ging dit weekend de baan op om tegen hem op te komen. De bezoeker, met een heel jonge ploeg, speelde een heel fysiek spel met sterke druk over het hele veld.

De kansen lieten niet lang op zich wachten in beide goals, maar het was de bezoekende ploeg die met meer gevaar arriveerde en de lokale bevolking op slot zette in hun veld. Door die druk was het in de 10e minuut 0-1, het werk van Jaume, die in een poging een pass te onderscheppen, zag hoe de bal zijn eigen doel binnenging.

Beide teams stellen rivaliserende doelmannen keer op keer op de proef. In de 14e minuut was het 0-2. Na een snelle tegenaanval gooide de bezoekende speler Oriol López dicht bij de linkerpaal zonder dat Roque iets kon doen om hem tegen te houden. Het Dianense-team verloor geen gezicht tegen de wedstrijd en bleef het keer op keer proberen.

Met nog twee minuten te gaan voor rust, probeerde hij te verrassen door de keeper op het veld te zetten en een minuut later kreeg hij zijn beloning na een sterk buitenschot van Edu Romany, die het gat verkleinde door 1-2 op de baan te zetten. scorebord, waarmee hij tot rust kwam.

Na de pauze, en vóór het sterke ritme van de wedstrijd, stelde de lokale ploeg de verdediging uit tot de helft van de baan, hoewel Mataró, met snelle en continue rotaties, het maximale van hen bleef eisen. De kansen bleven zich voordoen in beide goals en Mar Dénia kreeg goede kansen om de gelijkmaker te halen, maar bij die gelegenheid konden ze die niet waarmaken.

In de 36e minuut, na een mislukking in Pablo's pass op Juanjo in zijn eigen gebied, vergaf de bezoekende speler niet en alleen tegen Roque scoorde hij 1-3. Er waren nog 3 minuten te gaan en het doelpunt sneed alle hoop af voor de Dianenses, die de keeper snel op het veld zetten, maar deze keer zorgden ze ervoor dat de vierde en vijfde doelpunt op het laatste moment arriveerden om de wedstrijd af te sluiten met de eindscore. van 1-5.

Omvangrijk resultaat voor wat werd ervaren op de baan, tegen mogelijk het beste team dat dit seizoen door Dénia is gepasseerd.

Nu is het tijd om de pagina om te slaan en je voor te bereiden op de volgende dag, die zondag 28/02/2021 om 13.00:XNUMX uur zal zijn in Esplugas de Llobregat (Barcelona).