Garbi Dénia krap verlies voor Hanbol San Joan (24-29)

November 26 van 2019 - 14: 51

El Joan Fuster paviljoen het was het toneel van de tweede opeenvolgende nederlaag van Garbi Dénia in deze Autonomous League, wanneer je tegen 24 tegen 29 tegen Hanbol San Joan valt.

De botsing begon en bleef redelijk gelijk met een snel en behendig spel door beide formaties. De verdediging had ernstige problemen om het aanvallende spel van de twee teams te stoppen. Noch locals noch bezoekers konden de rivaliserende aanvallen lezen en de botsing werd een uitwisseling van doelen.

Op deze manier om het hoge ritme te spelen, eiste het zijn tol in de tweede helft, omdat het in de eerste, met duidelijke ideeën en frisse benen, goed standhield. Geen van beide teams was superieur aan zijn rivaal en de pauze werd in het nadeel bereikt voor de dianenses onder leiding van David Salanova, (13-14).

In de tweede helft handhaafden de locals hun tempo totdat het werd bemiddeld, waar het gebrek aan frisheid merkte. Ongedwongen fouten en omzet kwamen aan die de bezoekers niet vergeven. De voordelen op het scorebord werden steeds gunstiger voor de San Joan Handbol, die bij afwezigheid van vijf minuten uiteindelijk won door 22-27.

De ballast van 5-doelen in het laatste stuk van de crash was erg zwaar voor een Garbi Dénia die op het reservelampje stond wat betreft fysieke kracht. Door een gelijkspel in beide richtingen konden bezoekers het spel beëindigen met 5-huurdoelen, 24 tot 29.

Met deze nederlaag daalt het Dianense-team naar de vierde plaats met een bagage van 2 overwinningen, 1 gelijkspel en 2 nederlagen. Zijn volgende wedstrijd zal zijn tegen Hispanitas Petrer, een botsing die wordt gespeeld in het paviljoen Gideon en Isaias Guardiola.