Totale verbinding met de omgeving en het beste uitzicht op zee in het nieuwe GV Arquitecnia-project

Dit project is de droom van veel mensen: een huis in totale verbinding met de omgeving. Profiteer optimaal van de buitenkant, maar met een spectaculair interieur. Een project van GV Arquitecnia dat materialiseert in Altea.

Het ontwerp is niet alleen esthetisch, maar heeft ook een functionaliteit: de rechte vormen markeren de meeste privéruimten en de ronde vormen geven dynamiek aan de plaatsen waar het meer leven wordt. Rechte lijnen voor privacy en rondingen voor algemeen plezier.

De bovenste verdieping is ontworpen om te openen naar de zee, met een spectaculair balkon dat zich uitstrekt na het imiteren van de golven. De begane grond maakt gebruik van de helling van het perceel om verschillende ruimtes te creëren. Het huis is verbonden met het land en maakt deel uit van zijn aard.

Ben je aangetrokken tot dit soort architectuur? Heb je een ander project in gedachten? Neem contact op met GV Arquitecnia bij 609 614 132, specialisten in bioklimatische en duurzame architectuur, energie-efficiëntie en rehabilitatie van huizen en gebouwen.

Gerelateerde artikelen

Opmerkingen over "Totale verbinding met de omgeving en de beste uitzichten op de zee in het nieuwe GV Arquitecnia-project"

*

33.289
3.774

Deze website maakt gebruik van cookies voor u om de beste gebruikerservaring te hebben. Als u nog steeds bladeren geeft u uw toestemming voor de aanvaarding van de bovengenoemde cookies en acceptatie van onze cookies beleid, Klik op de link voor meer informatie.