Gecompliceerde overwinning van de CD Garbi Dénia voor de BM Benidorm (28-27)

November 18 van 2018 - 05: 59

Het grote publiek dat het gemeentelijke paviljoen van Dénia bezocht om de botsing tussen de CD te zien leven Garbi Dénia en het BM Benidorm, genoten van een gecompliceerde overwinning van het Dianense-team, door 28 naar 27. Aangepaste marker die de enorme gelijkheid onderschrijft die er was tijdens het uur van het spel.

Op weg naar buiten speelden de dianenses met hun diepe verdediging dat de bezoekers perfect konden lezen. Bij een aanval bewoog de bal met groot gemak en snelheid. Doelen kwamen in beide doelpunten met weinig inbreng van de keepers. De verdedigingen waren te zacht en de wedstrijd werd een uitwisseling van doelen.

Toen de lokale bevolking erin slaagde om hun verdedigingsintensiteit te verhogen, rekenden ze een maximaal inkomen van twee doelen. Door de uitsluitingen en verliezen van de bal slaagde het Marina Baixa-team erin de score te evenaren. Voor de rest was het gelijkwaardig aangekomen (13-13).

Geweldige prestatie van Pedro García y Gabri

In de tweede helft bezorgde Dianense-trainer David Salanova het doel aan doelman Gabri die een hoofdrolspeler in de overwinning werd grogueta. Als het doel cruciaal was, de spil, was Pedro Garcia een andere man die met zijn succes in het gooien van zeven meter en doelpunten uit de tweede lijn de overwinning van de lokale bevolking toestond.

In de eerste minuten werd de bezoekersaanval opgelegd aan de lokale verdediging en de spelers van de BM Benidorm gingen vier goals, maximaal verschil. De lokale reactie kwam van de hand van Salanova, het succes van het doel en de effectiviteit van Pedro García.

De CD Garbi Dénia die door zijn publiek werd gedetacheerd, slaagde erin de score gelijk te trekken en later een voordeel van vier doelpunten te behalen. De bezoekende trainer vroeg om een ​​time-out om de ideeën van haar jongens te verduidelijken. Op de terugweg wisten ze twee doelpunten te behalen met nog slechts twee minuten over.

Het koude bloed van de lokale bevolking maakte lange aanvallen mogelijk, maar toch werden de bezoekers slechts één doel verwijderd. 30 seconden over voor het einde en het was noodzakelijk om het balbezit te behouden ondanks de druk van rivaal. Toen de scheidsrechter het einde van de wedstrijd aankondigde, toonde de jubile zich in het gezicht van de dianenses-spelers. Het was niet voor niets dat ze een spel hadden gewonnen dat erg ingewikkeld was aan het begin van de tweede helft.

De CD Garbi Dénia is nog steeds ongeslagen in de competitie competitie van 1 Autonomous na de vijfde dag gespeeld te hebben.