Comfortabele overwinning van CFS Mar Dénia op de CFS Futsal Ibi-baan (3-11)

Januari 21 van 2019 - 08: 26

De CFS Mar Dénia behaalde een comfortabele overwinning op het circuit van CFS Ibi, waar het lokale team werd opgelegd door 3 aan 11. De dianenses vervulden perfect de rol van favoriet en wonnen door te bewijzen een beter team te zijn dan de Ibi.

De verrassing kwam aan het begin van de botsing toen de lokale bevolking doorging op het scorebord in een ernstige verdedigende fout door de dianenses. Dit doel ontwaakte de groguets Ze reageerden heel goed, omdat Juanjo de wedstrijd binnen minuut twee bond. Een minuut later scoorde Edu Romany de 2-1.

Beetje bij beetje namen de bezoekers de controle over het spel, hoewel ze een beetje onnauwkeurig waren en dit veroorzaakte dat het spel niet al te opzichtig was. de minuut 14 1-3 kwam het werk van Blai, en de 18 Alex Pla kreeg een sterke schot van buiten de doos 1-4 waarmee het tot stilstand kwam.

In het tweede deel was het Nico die in de 21 minuut de 1-5 markeerde. In een van hun weinige aankomsten naar het Dianense-merk scoorde de lokale bevolking hun tweede doelpunt. Maar de jongens die Oscar García regisseert, lieten zijn rivaal het spel niet binnen, ze namen de teugels van het spel over en werden opnieuw eigenaar van de bal.

In de 29-minuut was het Edu Romany die opnieuw scoorde en de 2 op 6 plaatste. Bij de volgende zet behaalde Blai de 2-7. De kansen waren ononderbroken en in de 34 minuut wezen de scheidsrechters op een penalty die Álex Pla scoorde. In diezelfde minuut kreeg Luis Llinares de 2-9. Een minuut later materialiseerde Toni Tent, na een snelle teller, de 2-10.

Het spel werd opgelost, maar op het laatste moment kwam de 3-10 na een geweldige individuele zet door een lokale speler en een dubbele straf goed uitgevoerd door Alex Pla, die de 3-11 waarmee aan het einde van de wedstrijd betekende.

Als de dag voorbij is, blijft alles hetzelfde aan de bovenkant van de tafel, met Ja, Faky eerst met twee voordeelpunten en de Irefrank Elche ten tweede met een punt. Aanstaande zaterdag om 18 uur krijgt de CFS Mar Dénia de eerste plaats thuis, met wat hij hoopt met de steun van zijn fans om door te kunnen gaan.