Duidelijke overwinning voor CFS Mar Dénia in Castalla (1-6)

25 oktober 2021 - 11: 09

Nieuwe overwinning thuis voor CFS Mar Dénia, die naar Castalla reisde met de verliezen van Nico Marí en Isaac Pastor na de verwondingen van de vorige dag en die van de coach David Jaén dat hij met 1 game werd gesanctioneerd en de wedstrijd vanaf de tribune moest volgen.

Vanaf het eerste fluitsignaal kwam het Dianense-team aangesloten en met sterke druk in het hele veld, wat niet lang duurde om vruchten af ​​te werpen, aangezien in de tweede minuut na een diefstal van de bal in het rivaliserende gebied Pau Argudo de 0-1 in markeerstift. Mar Dénia had balbezit en had de beste kansen, maar het gebrek aan succes voor het doel en meerdere onnauwkeurigheden in de passes verhinderden hem het verschil te vergroten. In de 12e minuut het geheel
lokaal, na een sterk schot van buitenaf dat Ángel niet kon blokkeren, kwam de afwijzing in het voordeel van hen en wisten ze de 1-1 te scoren.

Het Dianense-team ging verder met balcontrole, maar zonder te definiëren voor het doel, totdat in de laatste minuut van de eerste helft het scheidsrechterspaar een overtreding signaleerde die werd bestraft met een dubbele penalty en Rober de leiding had over het materialiseren van de 1 -2 met degene die tot rust kwam.

Net als in de eerste helft kwam CFS Mar Dénia bijtend naar buiten en in de 23e minuut was het 1-3 na een goede collectieve zet die Jorge na het redden van de uitgang van de keeper en bijna geen hoek markeerde. Na het doelpunt ontspande het Dianense-team zich enigszins en de beste minuten voor het lokale team arriveerden, waarbij de Mar Dénia werd afgesloten met een felle druk en Ángel keer op keer op de proef werd gesteld, verantwoordelijk voor het verdedigen van het doel gisteren . De minuten gingen voorbij en beetje bij beetje schudde het team van David Jaén de druk van zich af en keerde terug om de
lokaal doel.

In minuut 35 was het Borja die culmineerde in een geweldige tegenaanval en de 1-4 maakte die de wedstrijd praktisch veroordeelde. De lokale coach zette de keeper op het veld om te proberen het spelverloop te veranderen, maar een minuut later nadat hij de bal had gestolen, werd Luis bij het shirt gegrepen toen hij ongehinderd naar het lokale doel vertrok en de scheidsrechter wees op de fout en toonde de rode kaart aan de lokale speler.

Mar Dénia profiteerde van de superioriteit en een minuut later na een goede triangulatie maakte Luis Llinares er 1-5 van en in het volgende spel was het David Ochoa die de laatste 1-6 markeerde waarmee de
partij.

De volgende dag organiseert CFS Mar Dénia Nueva Elda FS "B" thuis, in een wedstrijd die overeenkomt met de 7e dag en die wordt gespeeld op zaterdag 30 oktober om 18:00 uur.

In deze wedstrijd tegen Castalla waren ze opgeroepen: Roque Simó, Angel Larrosa, Luis Llinares, David García, Jordi Más, Rober Naranjo, Pau Argudo, Jorge García de la Reina, Josep Roselló, David Ochoa, Borja Conesa en José Martí.