CFS Mar Dénia verslaat Nueva Elda FS B. in het gemeentelijke sportcentrum van Dianense

November 02 van 2021 - 11: 46

CFS Mar Dénia ontmoette afgelopen zaterdag 31 oktober tegen Nueva Elda FS B. en scoorde een geweldige overwinning met een 4-3 resultaat. De bijeenkomst werd gespeeld in het gemeentelijke sportcentrum van Dénia.

Afbeelding: Bijeenkomst betwist tussen CFS Mar Dénia en Nueva Elda FS B

Het spel bleef behoorlijk omstreden tussen de twee teams. Zozeer zelfs dat het scorebord voor rust een 2-3 aankondigde in het voordeel van de Eldense rivaal.

Afbeelding: CFS Mar Dénia tegen Nueva Elda

Na de rust kwamen de Dianenses in de 3e minuut op 3-26 en daarna stonden beide ploegen vol met fouten. Eindelijk, in minuut 34, scoorde Mar Dénia een 4-3 op het scorebord dat tot het einde bleef bestaan, ondanks het ontwijken van een dubbele penalty van de rivaal.

Afbeelding: Dianense-team voor Elda's rivaliserende doel

Volgende week reist CFS Mar Dénia naar de stad Ibi om het op te nemen tegen het lokale team, in de wedstrijd die overeenkomt met de 8e dag.