CFS Mar Dénia: puntenverdeling tussen de twee ongeslagen teams van de categorie

17 december 2018 - 09: 50

Nog een week volle bak in het Gemeentelijk Sportcentrum van Dénia om te genieten van het verwachte duel tussen de eerste twee advertenties, CFS Mar Dénia en CFS Irefrank Elche. En de wedstrijd stelde niet teleur, want vanaf het eerste fluitsignaal waren twee teams erg gefocust en toegewijd op zoek naar de overwinning. Met een hoog ritme bleven de kansen in beide goals gebeuren en hoewel de ploeg uit Elche betere kansen kreeg, waren het de Dianenses die in de 9e minuut via Toni Tent de score openden met een 1-0 na een snelle tegenstoot.

Met de fans toegewijd aan hun team, begon Mar Dénia balbezit te nemen en in de 13e minuut was het 2-0, het werk van Rober na een goed collectief spel. Het waren de beste minuten voor de lokale bevolking, die nog een paar kansen kreeg om de score te verhogen, maar zonder geluk voor het doel, wat leidde tot de rust met als resultaat 2-0 en met de trieste noot van Curro's blessure , die in een van de aanvallen voelde een lekke band in zijn linkerbeen en nam afscheid van de wedstrijd.

In de tweede helft verhoogde het team van Elche hun druklijn om te voorkomen dat de Dianenses de gecontroleerde bal verlieten en blokkeerden ze beetje bij beetje in hun veld, waardoor ze meer kansen kregen. In de 26e minuut, na een onnodige fout van Rober in het strafschopgebied, kende het scheidsrechtersteam een ​​penalty toe op hetzelfde moment dat ze de speler de tweede gele kaart lieten zien, waarvoor hij de baan moest verlaten. Irefrank Elche zette de strafschop om en maakte er 2-1 van op het scorebord.

Er was nog veel spel over en de krachten waren zeer gelijkmatig. De kansen op beide goals bleven gebeuren, hoewel het lokale team hun druklijn op de helft van de baan vertraagde. In minuut 35 stond het 2-2 na een sterk schot van buitenaf. Er waren nog 5 minuten te gaan en de gelijkheid was maximaal. Op het laatste moment zette coach Óscar García de doelman op het veld, maar de score wilde niet meer bewegen.

Met dit gelijkspel, en na de resultaten van de dag, gaat CFS Mar Dénia verder aan de top van de tafel, met een voorsprong van één punt op Ye Faky de Cocentaina en twee punten op Irefrank Elche.

Volgende week reizen de Dianenses naar de stad Pilar de la Horadada, in wat de laatste wedstrijd van het jaar zal zijn, waar ze om 17:45 uur het lokale team zullen ontmoeten.