CFS Mar Dénia verdeelt zijn punten met Aspe

14 oktober 2021 - 12: 07

CFS Mar Dénia was afgelopen zondag 10 oktober gebonden aan de S&C Pub Aspe in de wedstrijd die werd gespeeld in de stad van de rivaal. De ontmoeting eindigde met een 4-4, verwacht eindresultaat gezien het niveau van de wedstrijd te allen tijde.

De Mar Dénia reisde om persoonlijke redenen naar Aspe met het verlies van vijf spelers en dat van de coach. In de laatste minuut van de eerste helft wisten de Dianenses de 1-1 gelijk te trekken. Het leek erop dat Mar Dénia de wedstrijd volledig verloor, aangezien in de 38e minuut de aspe-spelers 4-3 scoorden. Niets is verder van de realiteit. Twintig seconden na het laatste fluitsignaal keerde José Martí terug om een ​​dubbele penalty te transformeren en de wedstrijd af te sluiten met een 20-4 gelijkspel.

De volgende dag zal CFS Mar Dénia de ongeslagen leider van de classificatie thuis ontvangen. Een Irefrank Elche topkandidaat vanaf het begin die zijn wedstrijden als overwinningen telt.
De wedstrijd wordt aanstaande zaterdag 16/10/2021 om 18 uur gespeeld in het gemeentelijk sportcentrum van Dénia.

De volgende dag ontvangt CFS Mar Dénia de ongeslagen leider van de classificatie. Irefrank Elche is vanaf het begin de topkandidaat die zijn wedstrijden als overwinningen telt. De wedstrijd wordt aanstaande zaterdag 16 oktober om 18 uur gespeeld in het gemeentelijk sportcentrum van Dénia.