CFS Mar Dénia behaalt de drie punten in de regionale derby tegen CD Calpe Futsal

April 05 van 2022 - 11: 29

Afgelopen zaterdag 2 april vocht CFS Mar Dénia tegen CD Calpe Futsal in het gemeentelijk sportcentrum van Dénia. Het uiteindelijke resultaat, 2-1, wist het Dianense-team in het bovenste midden van de tafel te positioneren.

Vanaf het begin van de wedstrijd kwamen die van Dénia agressiever naar voren op zoek naar controle over de bal, terwijl het Calpine-team in hun veld verdedigde en snelle tegenaanvallen probeerde uit te voeren. Zo maakten ze er in de 8e minuut 1-0 van, met een doelpunt van Nico dat een knappe actie van Borja Catalá afrondde.

Al in de tweede helft, in de 22e minuut, was het 2-0 na een rebound in de lancering van een corner, waar Edu, bij een poging om weg te werken, de bal in zijn eigen doel invoerde. Het spel bleef ritme missen en de minuten gingen voorbij met sporadische kansen aan beide kanten.

Met nog 1 minuut te gaan was het 2-1 dat de fans op scherp zette. Zo eindigde de wedstrijd met de Dianense-zege met nog drie punten erbij.

Deze week moet CFS Mar Dénia naar de stad La Vila reizen, waar ze de wedstrijd zullen spelen die overeenkomt met de 28e dag, hoewel er nog steeds geen vaste tijd is. Dit zal de wedstrijd zijn voor de paasvakantie.