CFS Mar Dénia behaalt een gelijkspel tegen La Vila in het gemeentelijke sportcentrum van Dénia

November 29 van 2021 - 10: 47

Afgelopen zaterdag 27 november werd de wedstrijd tussen CFS Mar Dénia en CD La Vila FS gespeeld in het gemeentelijk sportcentrum van Dénia. Het scorebord opende met een 1-0 na een goed collectief spel van de Dianense ploeg. Zo eindigde de eerste helft met een 2-0.

Na een eerste helft van pogingen intensiveerde CD La Vila hun aanval op het veld om controle over de wedstrijd te krijgen. In de 24e minuut kwamen ze tot 2-1 en kort daarna maakte de rivaal de gelijkmaker met 2-2.

Eindelijk, bij gebrek aan 30 seconden om te eindigen en met de druk van de Dianenses zonder rust, bereikte het team van Dénia de 4-4 en op deze manier eindigde de wedstrijd.

De volgende dag wordt gehouden in Alcoi op zaterdag 4 december om 16 uur. Dit is speeldag 00 tegen Serelles Alcoy FS.