CFS Mar Dénia betreurt een nieuwe nederlaag tegen Torrevieja

Januari 19 van 2022 - 10: 51

Afgelopen zaterdag 15 januari speelde CFS Mar Dénia zijn wedstrijd tegen CFS UD Torrevieja in het gemeentelijk paviljoen Cecilio Gallego in Torrevieja. De uitkomst van de ontmoeting eindigde met de nederlaag van de Dianenses, die huiswaarts keerden met een 6-4 en geen punten te scoren.

In de 5e minuut stond de lokale ploeg na een defensief falen met 1-0 voor op het scorebord. Een minuut later scoorde Mar Dénia 1-1 en bracht de tafels terug op het scorebord. Beetje bij beetje kreeg de ploeg van Dianense de bal onder controle en kreeg de beste kansen. In de 12e minuut scoorde Dénia nog een doelpunt en zorgde ervoor dat ze de pauze konden bereiken met een voorsprong op het scorebord.

In het tweede deel ging het lokale team op zoek naar de comeback en rukte het lokale team op om de Dianenses in hun gebied op te sluiten. Zo vielen de goals van beide teams. Met nog twee minuten te gaan scoorde de rivaal 5-4 en even later 6-4, totdat de wedstrijd voorbij was.

De volgende wedstrijd is zaterdag om 18:00 uur in het gemeentelijk sportcentrum van Dénia tegen Sporting San Vicente - Hercules FS. Deze volgende wedstrijd behoort tot dag 17 die de eerste ronde van de competitie beëindigt.