CFS Mar Dénia zwaar verslagen tegen Serelles Alcoy die met een halve ploeg speelde

April 26 van 2022 - 12: 12

Het team van CFS Mar Dénia leed afgelopen weekend een zware nederlaag in een eenvoudiger spel, op het eerste gezicht, tegen Serelles Alcoy. De mogelijkheden waren groter omdat de rivaal verschillende slachtoffers onder de ploeg presenteerde.

Vanaf het begin kwam het team van Alcoy gemotiveerder naar buiten en in de eerste minuut van de wedstrijd stond het 0-1. Zonder reactietijd was het een minuut later 0-2. Harde ballast voor een Mar Dénia die zijn spel niet kon vinden en die alleen in sporadische spelen het bezoekende doel in gevaar kon brengen. Met de 0-2 was de rest van de wedstrijd bereikt.

De tweede helft begon met iets meer ritme en CFS Mar Dénia sloot het Alcoyan-team op in hun veld, waardoor de bezoekende doelman keer op keer op de proef werd gesteld, maar zonder succes voor het doel. In de 24e minuut, na balverlies op het middenveld, zette Serelles Alcoy een snelle tegenaanval in en maakte de 0-3.

Het Dianense-team bleef het proberen en kwam keer op keer, maar het duurde tot minuut 27 toen Jordi Más de 1-3 kreeg en twee minuten later scoorde Rober de 2-3. Mar Dénia genoot van hun beste speelminuten en begon de comeback te vertrouwen, maar in de 32e minuut werd een verdedigende fout zwaar afgestraft door het bezoekende team dat op 2-4 kwam.

El técnico David Jaén zette de speler-keeper op het veld om te proberen de dynamiek te veranderen en hoewel Jordi Más in de 35e minuut 3-4 scoorde en volledige controle over de bal had, zouden ze niet langer in staat zijn om de score verder te bereiken einde van de wedstrijd met het eindresultaat van 3-4.

Volgende week reist het Dianense-team af naar de stad Albatera, om het op zaterdag 30 april om 18 uur op de 00e dag op te nemen tegen het lokale team.