CFS Mar Dénia sluit het jaar af met een nieuwe triomf

20 december 2021 - 13: 46

Afgelopen zaterdag 18 december speelde CFS Mar Dénia zijn laatste wedstrijd voor de Kerstmis in Sax, Alicante. Het geluk was aan de zijde van de Dianenses in hun confrontatie met CFS San Blas Sax, waarvoor ze op het rivaliserende veld met 4-6 wisten te winnen.

De wedstrijd begon met ritme en het duurde niet lang voordat beide teams de eerste scoringskansen creëerden. Het Dianense-team opende de score in minuut 6 via Rober. Twee minuten later antwoordde de rivaal met een 1-1 op het scorebord.

In de 11e minuut maakte David Ochoa de 1-2 en twee minuten later was het Isaac Pastor die de 1-3 op het scorebord scoorde. Resultaat waarmee ze de pauze van het spel bereikten.

In de tweede helft breidde het lokale team zijn linies uit op zoek naar de comeback en beetje bij beetje blokkeerde het Mar Dénia in zijn veld. In de 28e minuut was het 2-3 en twee minuten later was het 3-3 die de wedstrijd gelijk maakte.

De lokale fans geloofden in de comeback, al reageerde de Dianense-ploeg gelukkig en twee minuten later scoorde Nico Marí 3-4. Er waren nog 8 minuten en er werd niets beslist, hoewel de spelers van David Jaén ze hadden de bal weer in handen.

In de 37e minuut scoorde Nico opnieuw 3-5. Snel zette de lokale coach de keeper op de baan, maar een minuut later was het Angel Larrosa, die het doel van Mar Dénia moest verdedigen, die, na een schot te stoppen, lang schoot en 3-6 scoorde. Doelpunt dat de wedstrijd veroordeelde, hoewel de rivaal er nog één kon scoren om te eindigen met een 4-6.

Na Kerstmis zal CFS Mar Dénia volgende zaterdag 08 januari 2022 opnieuw strijden tegen Sporting La Nucia FS, in de wedstrijd die overeenkomt met dag 15.