CFS Horadada wint 1 tot 7 bij CFS Mar Dénia

04 oktober 2021 - 11: 53

CFS Horadada versloeg CFS Mar Dénia met 1 tot 7 in de wedstrijd van de Derde Klasse afgelopen zaterdag 2 oktober. Na de pauze veegde het rivaliserende team van Horadada het Dénia-team van de baan in het gemeentepaviljoen van de stad.

Bij de start van de meeting gaven de locals veel ritme aan het spel. Met heel diepe druk zorgden ze ervoor dat de bezoekers amper uit hun veld kwamen. Ze slaagden erin om ballen te stelen in de buurt van het doel van Horadada, maar kregen nauwelijks duidelijke kansen om te scoren.

In de 12e minuut kwam het in een goede actie van de bezoekende spil, Alberto Dorado, die de 0-1 op het scorebord zette. Ondanks een achterstand vertraagden de locals niet en bleven ze veel druk uitoefenen op hun tegenstander. In de 19e minuut splitste David García een sterk schot dat het Horadada-doel verraste. Met de gelijkspel op één was de rest bereikt.

In de tweede helft stortte het Mar Dénia-team zowel fysiek als moreel in. Het tegengaan van het tweede doelpunt in de eerste minuut zorgde ervoor dat hij serieus werd geraakt. Opnieuw was het Alberto Dorado die met een rechtstreeks schot het lokale doel Roque verraste.

In de 27e minuut was er een goed spel tegen de bezoeker met als hoogtepunt de 1-3 voor Alberto Dorado. David JaénZe wilden meer ritme printen, maar de benen waren niet hetzelfde tegen een ongemakkelijke rivaal. Twee opeenvolgende lokale defensieve fouten zorgden ervoor dat de stand op 1 naar 5 ging bij de doelpunten van Pérez en Pablo.

Met zo'n ongunstige score zette de lokale coach, David Jaén, het spel van vijf op het spoor met een keeper-speler, maar er veranderde niets. Bovendien werd het nog erger aangezien 1 op 6 kwam met een doelpunt van de bezoekende doelman, Jesús, in de 36e minuut. Een minuut later haalde Ginéz de finale, 1 op 7. voor de troosteloosheid van de bank en de Dianenses-supporters.

Volgende week brengt het team van CFS Mar Dénia op zondag een bezoek aan het Aspe-circuit, een team dat deze dag met 3 tegen 4 op het Racing Novelda-veld heeft gewonnen.