Bodega Aguilar kon Reale-A niet stoppen. Romany voor wie hij 1 op 8 viel

22 maart 2019 - 00: 54

De set Aguilar Winery kon de Reale - Audifonos Romany die zonder problemen in het Ondara-paviljoen werd opgelegd aan het lokale team met 1 op 8 niet stoppen, in wat ongetwijfeld de wedstrijd van de dag was.

Het team van Ondara werd gepresenteerd aan het spel met slechts zeven spelers en beetje bij beetje nam de fysieke uitputting zijn tol van de lokale bevolking. In de 8-minuut kwam het eerste doel, werk van Jorge Llopis. Lokaal, met de lijn druk op het middenveld, probeerden ze te snijden snel tegens starten en soms gelukt, maar een goed geplaatst door de verzekering team de verdediging gemakkelijk te voorkomen van het bereiken van de poort van Bofi.

In de minuut dat 19 Chumi een hoek afsloot en de 0-2 kreeg.Nog drie minuten later reduceerden de ondarenses de verschillen met een geweldig stuk van Joan Pico. Met het resultaat van de overwinning door het minimum van 1-2 werd het einde van het eerste deel bereikt.

Na de pauze behaalde Reale in het eerste deel van de wedstrijd opnieuw het derde doelpunt van Chumi. In de 4-minuut scoorde Dani Marin het vierde doelpunt. De lokale bevolking zag dat het feest uit de hand liep en verhoogde hun druk. Vanaf dat moment begon het toneelstuk van Jorge Llopis, die in slechts 10 minuten 4-doelen beheerde, twee directe fouten en nog eens twee personeelsleden speelden.

De andere belangrijke wedstrijd van de dag was die van Pedreguer door het plaatselijke team tegen het tweede ingedeelde, Hotel Nou Roma. Het eerste deel van het lokale team, met een sterke druk, vertrok het Dianense-team van zijn veld niet en speelde geen duidelijkheid en had talloze kansen. De grote interventies van de keeper van Hotel Nou Roma, en het gebrek aan schietvaardigheid op het moment van de veiling van die van Pedreguer hebben de opening van het scorebord niet toegestaan. Toen alles leek te komen met de beginscore, met nog één minuut te gaan, kreeg Ortiz een tegenaanval om de score te openen ten gunste van de dianenses.

In het tweede deel was het begin een kopie van hetzelfde, de Pedreguer domineerde het spel maar kon de score niet openen. In minuut tien veranderde de wedstrijd dramatisch en begonnen de dianenses controle over het spel te krijgen. Als gevolg hiervan bereikten ze het tweede doelpunt van Botella de Gran Chut van buiten het gebied. De lokale bevolking verloor de loop van het spel, begon te spelen met de figuur van de keeper, maar zonder de spelen te sluiten. Als resultaat van deze puinzooi kwamen er nog drie doelen uit de dianenses, die uiteindelijk door 0 naar 5 gingen winnen.

Bij het ontbreken van apparatuur Bar Smakelijk van Dénia, die kwam niet opdagen om te spelen tegen de derde geplaatste Kapper Stilos wordt het Competition Committee van de regels toe te passen, zodat de wedstrijd eindigt in overwinning voor kappers door 3-0 en economische sancties en verwijder 3-punten uit de algemene classificatie naar de Smakenbar set.

Balearia Xalò wijnhuizen wonnen een geweldige match door 4 op 1. The Xara Iconnect afgeranseld Café Bar el Raco de 10-3 David, terwijl Mik Mik geen problemen met het wegwerken van Llobell House Ondara (9-6) gehad. Bar Colom verloor tegen alle verwachtingen in en in zijn eigen feuda voor Restaurant La Fontana de Jávea (4-7). De wedstrijd tussen Ademar en Construcciones Gonzalez Barber werd uitgesteld.