Benito Pastor slaagt erin om tweede te worden in de Zweedse oversteek

19 juli 2019 - 10: 24

Een grote vertegenwoordiging Swimming Club Real Club Nautico de Denia deelnam in de Valenciaanse stad Sueca, waar ze speelde twee kruisingen 2.500 meter Trophy Tweede Castelló, probeer dan 50 jaar geschiedenis en voor het kampioenschap Water Open van de Valenciaanse Gemeenschap. Meer zwemmers van 295 namen deel aan deze test.

Het hoogtepunt van de dag was Benito Pastor, die uit het water op de tweede plaats kwam in de algemene ranglijst, dus klom hij naar het podium als de snelste snelste zwemster in de junior categorie. Zijn tijd over de finishlijn was 36'58. Antonio Bonilla, teamgenoot en categorie, eindigde in zijn beurt in de 19º van de algemene en 8º in de juniorcategorie met een teken van 39'08.

De zwemster Teresa Irigoyen eindigde op de zesde plaats in haar categorie, zijnde de 71 van het absolute zwemmen de 2.500 meters in 43'19 ". Pau Escutia maakte een indruk van 42'42 ', zijnde de 13 van zijn categorie en de 67 in het absolute. Hugo Martínez stopte de klok in 44'01 ', zijnde de 13 van zijn categorie.

De andere reis die vanmorgen plaatsvond op het strand van Perello Les Palmeres-Sueca had een afstand van 5.000 meter, was de negende kampioenschap Open Water Spanje, waarin hij een aandeel van 153 zwemmers hadden.

De Dianense Ana Terencia, van de Master categorie, nam het podium als de eerste van haar categorie met een merk van 1º38'53 ". De meester, Arturo Ruiz, was de tweede in zijn categorie om de afstand af te leggen in een tijd van 1º19'21 ".

Antonio Albadalejo zwom in 1º27'46 "en eindigde op de tiende plaats in zijn categorie. Gabriel Sanfelix zwom in 1º38'49 'en eindigde in de 19-positie van zijn categorie.