Overhaaste triomfen voor de senioren en junioren van Dénia Basketball

November 26 van 2019 - 14: 44

De laatste dag gespeeld door de senior en junior damesteams van de Dénia Basketball Het was goed, omdat de twee zeer krappe overwinningen behaalden maar tegelijkertijd verdienden.

Het senior team bezocht het Miguel Buigues-paviljoen van Javea waar ze met 3-punten, 60 tot 63, wonnen na een wedstrijd die heel dichtbij en vol emotie was.

Het eerste deel werd duidelijk gedomineerd door het team van Juan Luis Pérez wetend hoe de tegenaanvallen van zijn tegenstander te stoppen en geduldig te zijn tegen zijn statische verdediging, altijd op zoek naar de beste optie. Dit bracht hen tot rust met zeven voordeelpunten, 29-36.

In het tweede deel verhoogde het groenachtige team zijn slagingspercentage van triple en de vrije worplijn die de zaken veel ingewikkelder maakte voor de bezoekers. De score werd gelijkgemaakt en binnen een paar minuten vol emotie ingevoerd.

De laatste minuten van de vergadering hadden minimale voordelen voor beide teams. Een driehonkslag mislukt door het huis in de afwezigheid van zes seconden gaf ze een verdiende en werkte triomf voor de meisjes van Dénia Basketball, waarvan ze een fundamenteel onderdeel waren, vier junior spelers, waarvan twee, Vera en Lucia, debuteerden in de senior categorie.

Overhaaste overwinning van de junioren tegen CB Ifach Calpe

Ifach Calp kon slechts vijf spelers hebben voor deze wedstrijd, maar hij was heel dicht bij het behalen van de overwinning. Het eerste kwartaal was een lokaal domein dat het gevoel gaf dat bezoekers niet zoveel weerstand konden weerstaan ​​met zoveel minuten om te spelen.

Na de pauze begonnen de Peñón echter te laten zien dat ze klaar waren om de strijd tot het einde te presenteren en aan het begin van de laatste periode kwamen ze te domineren door acht punten op het scorebord (40-48).

Na een time-out kwam de reactie van Dianense door een gedeeltelijke 17-5 te bereiken in vier minuten, waardoor de wedstrijd tot een strak einde kwam dat uiteindelijk aan de lokale kant viel.

Belangrijke overwinning om de positie van het team bovenaan de tafel te consolideren.