Alejandro Seguí van Multiesport-UCMontgó behaalt derde plaats in 'Challenge of the Valencian Community'

31 december 2018 - 10: 51

De laatste race van het jaar stelde het Multiesport-UCMontgó-team niet teleur, dat in de Uitdaging van veldrit van de Valenciaanse Gemeenschap betwistte afgelopen zondag 30 van december in Riba-Roja del Túria.

De ochtend begon met een intense Master 40-race waarin Alejandro Seguí een derde plaats behaalde in de test die hem de Chocolade-medaille gaf in de algemene classificatie van de Challenge CX CV. Aan de andere kant, Jaume Canet, kruiste de doelboog in positie 15ª.

Jordi Seguí won opnieuw in de cadet categorie met een hectische laatste test die de prachtige vorm van de hardloper toonde die hiermee zijn derde overwinning van het seizoen behaalde in de première van deze modaliteit.

In de categorie Queen, Elite / Sub 23, bereikte de runner Javier Almela zijn beste resultaat van de Uitdaging met een 6º gezet. Runner die dankzij zijn grote regelmaat de 10 º ingedeeld in het Algemeen klassement en 7º Elite in het eerste seizoen in de categorie Queen heeft weten af ​​te werken.