De CFS Mar Dénia verdiende de eerste helft om de I. García Sta Coloma te breken (4-2)

Februari 25 van 2020 - 13: 15

De CFS Mar Dénia was de eerste helft waard om Industrias García Santa Coloma met 4 tot 2 te verslaan in een wedstrijd waarin de tweede periode voorbij was, omdat er in geen van de twee goals nauwelijks duidelijke doelsituaties waren.

Kenners beide sets van het belang van de drie punten, gezien de situatie in het algemeen klassement, sprongen geconcentreerd op de baan en kwamen na een paar minuten scoren al snel aan bij de eerste gelegenheden. Het Dianense-team probeerde controle en bezit van de bal te krijgen, terwijl het Catalaanse team, met een jonger team, sterke druk op het circuit uitoefende en snelle trappen lanceerde.

In de 7e minuut arriveerde 1-0 na een goede aanval van Omar die het bezoekende doelpunt laag versloeg. Het scorebord werd geopend en het leek erop dat de Dianenses de wedstrijd onder controle hadden, maar nogmaals, twee minuten later in een fout na een hoekschop, kwam de 1-1 die de score terugbracht naar gelijkheid.

Mar Dénia had de controle over het spel, maar zonder de gebruikelijke vloeiendheid van zijn spel. In de 13e minuut scoorde Nico met 2-1 na een goed collectief spel. De jongens van Jordi Durán keerden terug om te profiteren en hadden de bal in bezit, maar het gebrek aan precisie verblindde de wedstrijd, terwijl de Catalanen, met een meer directe wedstrijd, het verdedigde doel van Sergi testten.

Bij gebrek aan een minuut voor de pauze kwam de sleutel tot de wedstrijd met twee kwaliteitsflitsen van Curro die leidden tot 3-1 en 4-1, wat leidde tot de onderbreking van de wedstrijd. Twee zeer belangrijke doelen die voor de tweede helft een kalmerende matras opleverden.

Tweede deel voor de vergetelheid, waarbij het Catalaanse team meer en alleen met een klauw en meer fysieke slijtage op weg was, vergrendelde de dianense doos in zijn gebied zonder dat het op enig moment juist was om de druk weg te nemen. De aanvallen waren continu en, behalve tegenaanvallen, leefde de bal in de lokale omgeving.

Toen er nog 14 minuten over waren, plaatste de bezoekende coach de doelman van de speler op het veld om de druk nog een punt te geven. De Dénia Zee verdedigde zichzelf, maar zonder een oplossing te vinden voor een voortdurende belegering die hen ook beschuldigde van fouten en dus strafte het arbitraire paar in de 32e minuut de Dianenses met een dubbele straf. De Catalaanse werper stuurde de bal uit het frame verdedigd door Sergi.

Er waren nog 8 minuten over en voordat een paviljoen met de slechtste toegang van het seizoen, gezien de vele feestelijke gebeurtenissen van de dag, de wedstrijd eeuwig werd. Het Dianense-team slaagde er niet in de belegering van de bezoekers af te werpen en met veel onnauwkeurigheden verdedigde het spel van vijf zonder een bal te grijpen in de aanvallen. In de laatste minuut van de wedstrijd kwam 4-2 na een buiten schot dat Curro een verraste Sergi sloeg.

Belangrijke overwinning die de negatieve streak van CFS Mar Dénia doorbreekt en we hopen de status en dynamiek van het personeel te veranderen. Deze week reist CFS Mar Dénia naar de stad Martorell (Barcelona) waar hij zaterdag om 20 uur voor Sala 5 Martorell zal spelen.