Ahatach en Moya winnaars van de VIII Carrera del Roscón in Dénia

Januari 07 van 2020 - 12: 03

De atleten Youssef Ahatach en Cristina Moya waren de absolute winnaars van de VIII Carrera del Roscón in Dénia. Het evenement georganiseerd door de Rem Club Jachthaven van Dénia en dat het de maximale steun van Marina de Dénia had, was een record in termen van deelname, en was een doorslaand succes voeg een punt met huisdieren toe.

Ahatach kwam als winnaar binnen via de doelboog met een tijd van 15.55. Het gevecht was om de tweede plaats waar Eugeni Rulevski, met een gedeeltelijke van 16.22, uiteindelijk de Litouwse Andrejus Dolgovas overtrof die binnenkwam met een tijd van 16.28.

Bij vrouwen was de participatie erg hoog en alles zorgde voor een goede carrière. In de eerste ronde Cristian Moya, van de Publidom Athletics Club, ondanks zijn heldinnenkostuum dat aan het hoofd van de test werd geplaatst. Een positie die niet langer als de beste over de finish kwam met een record van 21.00 uur.

De tweede plaats ging naar Pilar Pérez, van de Cametes Pedreguer Athletics Club, die de race om 21.15 uur afsloot. De derde plaats ging naar de veteraan van Dénia Corre Mayca Sala, die een tijd van 21.50 maakte.