Total connection with the surroundings and the best sea views in the new GV Arquitecnia project

This project is the dream of many people: a house in total connection with the environment. Take advantage of the exterior to the fullest, but with a spectacular interior. A Proyect of GV Arquitecnia that materializes in Altea.

The design is not only aesthetic, but it has a functionality: the straight forms mark the most private spaces and the rounded forms give dynamism to the places where it becomes more life. Straight lines for privacy and curves for common enjoyment.

The upper floor is designed to open to the sea, with a spectacular balcony that extends imitating the waves. The ground floor takes advantage of the slope of the plot to create different spaces. The house is attached to the land and is part of its nature.

Are you attracted to this type of architecture? Do you have a different project in mind? Contact GV Arquitecnia at the 609 614 132, specialists in bioclimatic and sustainable architecture, energy efficiency and rehabilitation of homes and premises.

Related Posts

Comments on "Total connection with the environment and the best views of the sea in the new GV Arquitecnia project"

*

33.565
3.863
6.162
1.574
We use our own and third party cookies to offer you personalized advertising and collect statistical data. If you continue browsing we consider that you accept our Cookies policy.