Youssef Ahatach i Maxine McKinnon van ser els vencedors de la XIII Mitja Marató de Dénia

12 de desembre de 2016 - 17: 17

Els grans protagonistes de la XIII Mitja Marató Ciutat de Dénia, Que va organitzar el Club Atletisme Baleària Dianium van ser, Youssef Ahatach i Maxine McKinnnon. L'atleta del Club Atletisme Llebeig Xàbia va acabar en el primer lloc en creuar la meta amb un temps de 1: 11.56. Mentre que l'atleta veterana del Club Atletisme Baleària Dianium, Maxine McKinnon va ser la millor en dones amb una marca de 1: 25.04.

Youssef Ahatach al capdavant de la prova

En la línia de eixida hi va haver una participació propera als 450 atletes que van optar per realitzar els 21.000 metres. Tots ells van gaudir d'una bones condicions per córrer, no hi va haver vent i el circuit va ser totalment pla.

Des dels primers metres de la cursa Youssef Ahatach, es va col·locar en el grup capdavanter imprimint un ritme constant que li va permetre tindre un control absolut de la cursa. Es va plantar en solitari a la recta de meta on va rebre la calor del nombrós públic que esperava la seua arribada. Va assaborir el seu triomf com ningú ja que va tindre temps per fer-ho, el seu més immediat perseguidor va entrar a 53 segons.

Una cosa semblant li va passar a la veterana atleta, Maxine McKinnon que va entrar molt destacada pel que fa a la segona classificada. Maxine va avantatjar gairebé en 4 minuts a Cristina Roselló, demostrant ser la reina de les proves de fons malgrat la seua edat.