Victòries per als equips sèniors del CFS Dianense

16 de gener de 2019 - 09: 37

El CFS Dianense Rte Mena sènior, de categoria preferent, va començar l'any amb bon peu després de guanyar per 8-3 a Elx Dream, en partit disputat el passat dissabte al pavelló del poliesporteu municipal de Dénia.

El partit va començar molt igualat, amb ocasions per a tots dos equips. Els deniers, amb poca paciència a l'hora de mantindre la possessió però creant perill amb pilotes a l'esquena i els il·licitans amb bones triangulacions arribant de manera perillosa a la porteria d'Álvaro.

Als 8 minuts va arribar el primer gol dels locals, obra d'Iborra. Els visitants seguien aguaitant la porteria deniera i, a quatre minuts del final de la primera part, van empatar el partit. Però quan tot semblava indicar que arribaríem al descans amb empat al marcador, Jordi es va plantar sol contra el porter il·licità i va marcar el segon sobre la botzina. Els jugadors visitants van protestar però l'àrbitre de la trobada va donar validesa al gol. Un jugador de l'Elx Dream va ser expulsat per recriminar a l'àrbitre que el gol hagués pujat al marcador.

A la represa, i malgrat que els visitants van començar amb un menys, els deniers no van ser capaços d'aprofitar la superioritat. Però el tercer va arribar després de recuperar els il·licitans al seu quart jugador. De nou Jordi batia al porter visitant. Però instants després, l'Elx va reduir distàncies.

Amb el pas dels minuts, els locals van ser ensenyorint-se de la trobada i els gols van anar arribant de mantera contínua. Borja, Jordi i Antonio van sentenciar el partit col·locant el marcador en 6-2. I encara que els il·licitans van tornar a reduir distàncies, de nou Borja i Pedro van deixar el marcador en el definitiu 8-3.

Les noies van sumar una victòria aclaparadora davant el Xaloc "C

Diumenge va ser el torn de l'CFS Dianense Dprint femení, que va vèncer de manera clara i contundent a un dels equips de la zona baixa de la taula. Les deniers van endossar un 17-0 a l'Xaloc "C".

Les locals van dominar tot el partit i no van donar ni una sola oportunitat a les alacantines, que a la primera part van marxar al descans amb un marcador de 12-0, gols obra de Laura (4), Ainara (2), Miryam (3 ), Mery, Nerea i Paula.

A la represa, les deniers van alçar el peu de l'accelerador però van seguir sense donar treva al seu rival, que va encaixar cinc gols més, obra de Paula (2), Laura, Lara i Mery.

Les noies del Dianense seguixen terceres a un sol punt de Calp ia tres de Santa Rosa.