Victòries dels equips de Veteranes i infantils del Club Tennis Dénia

29 de març de 2017 - 06: 00

El cap de setmana va ser molt positiu per als equips de Veteranes + 40 i infantils de competició del Club Tennis Dénia.

L'equip de Veteranes + 40 va aconseguir l'ascens a Primera Divisió, després de guanyar en semifinals a l'equip de cap de sèrie nº 2, el SportClub Alacant per 5 a 0.

Maria Attard va guanyar a Laura González, per un doble 6 / 3. Heike Schrader va guanyar el seu partit contra Magdalena Lillo, per 6 / 2 i 6 / 4. Mentre que Elsa Bordehore va posar el 3 a 0 al marcador de les denieres després de guanyar a Sylvie Albrecht, per 6 / 1y 6 / 2. En els dobles Yael Morera i Mª Carmen Pérez, van guanyar per un doble 6 / 4 a la parella formada per Laura González i Magdalena Lillo. L'últim triomf va arribar de la mà de Cristina Romany i Inma Romany que van aconseguir guanyar a Sylvie Albrecht i Teresa Nicolau, per 6 / 4 i 6 / 4.

La setmana que disputaran la final contra les vencedores de l'enfrontament entre Club Tennis Benissa A i el Club Tennis Las Vegas A.

Triomf de l'equip infantil femení

L'equip infantil femení va vèncer al Club Espanyol de Tennis per 3 a 0 i accedeix a les semifinals del Campionat per equips de 1ª Divisió.

Andrea Rodó va guanyar a Claudia Carrasco, per 6 / 1 i 6 / 1. Neus Rams va guanyar a Nina Lemekha, per 6 / 3 i 6 / 0. En dobles, la parella deniera formada per Neus Ramos i Lucía Molines va aconseguir el tercer punt per al Club Tennis Dénia després de guanyar a Claudia Carrasco i Celia Belenguer, per 7 / 5 i 6 / 4.

Les noies s'enfrontaran aquest cap de setmana a l'equip vencedor entre el Tenisquash Tennis Club i el CD Saladar, on lluitaran per accedir a la final de la màxima categoria.

Derrota per l'aleví masculí

L'equip aleví masculí no va poder contra el cap de sèrie 1 del Campionat per equips de 1ª Divisió, el CA. Montemar, davant del qual van caure per 4 a 0.

Marc Devesa va perdre contra José Aless Hernández, Antonio Sentí no va poder amb Iker Sevilla, Álex Alcantarilla va caure davant Kevin Eden i Daniel García va perdre davant Abel Saura.

El proper cap de setmana lluitaran per mantindre la màxima categoria davant un rival encara per definir.