Victòria per a tots els equips federats del Paidos Dénia

23 d'octubre de 2019 - 12: 38

Gran Jornada per a tots els equips federats del Paidos Dénia que van fer ple de victòries en cada una de les trobades que van disputar.

A la lliga de Primera Juvenil, el Paidos-F. Férnandez Lluna va vèncer sense cap problema a la pista de l'Elx B, per 1 a 8. El conjunt que dirigeix Raúl Gil es va mostrar molt superior a la formació il·licitana, aconseguint sumar la seua tercera victòria consecutiva.

Sorprenentment, i quan el control del joc era total dels deniers, van ser els locals els que van obrir el marcador després d'una sèrie de rebutjos. Aquest tant va espavilar als col·legials que van tornar a imprimir un ritme alt de joc que va desarborar la defensa rival. Josep, de tir llunyà, i Jordi, en transformar una pena màxima, li van donar al volta al marcador.

Abans d'arribar a l'equador del partit, Josep i Pau van anotar dos gols més que van permetre que l'equip de Gil marxés al descans amb un clar avantatge de 1 a 4.

A la represa, les coses van canviar molt poc. El control del joc va seguir sent dels deniers que van marcar quatre gols més per mediació de Jordi, Isaac, Javi i Joan.

Tampoc van tindre massa problemes els nois del Cadet, que van vèncer per 1 a 7 l'Sporteng La Nucia. Després d'un inici de partit igualat, van ser els deniers els que van prendre la iniciativa en el joc fins posar-se per davant amb un clar 0 a 5. A la segona meitat, amb el xoc sentenciat, ambdues esquadres van baixar el ritme i el Paidos Dénia va sumar sense cap problema la seua primera victòria a la Lliga.

En la categoria infantil, el Paidos Dénia va vèncer al Joventut Elx per 3 a 10. Va ser la segona victòria per a aquest equip que es va trobar amb un partit més senzill del que s'esperava. Als cinc minuts, els col·legials manaven en el marcador per 0 a 2. Els locals van optar per avançar la seua línia de pressió i això va crear problemes als visitants, que van veure com el seu avantatge va disminuir en marcar l'Elx el 1 a 2. Abans d'arribar al descans, el Paidos va anotar dos gols més obra de Carles i Aday.

A la segona meitat, el domini visitant va augmentar fins a aconseguir un 1 a 8 que va deixar sentenciat el xoc. A la recta final, dos gols més del Paidos Dénia va deixar el marcador definitiu de 3 a 10.

Per la seua banda, l'equip aleví va golejar sense problemes al Mediterrani per 11 a 0 en el partit disputat al pavelló de Beniarbeig. Va ser un duel sense problemes per als col·legials, que van dominar des del principi i fins al final. Les baixes, amb les que va viatjar l'equip visitant, es van deixar notar encara que això no entela el bon partit realitzat pels deniers.